[Vand] diverse piese si accesorii logan.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] diverse piese si accesorii logan.

Vand CD MP3 SONY CDX GT220 cu telecomanda. Este folosit aproape un an. Arata impecabil. Are fata detasabila, carcasa in care se pastreaza fata, telecomanda. Am vandut masina cu casetofonul ei si mi-a ramas MP3-ul. Pret 250 ron.
    Attached Files

Sus cu MP3-ul!

Comment

stiu ca o sa par nesimtit, dar asta nu e totuna?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu ai de ce sa pari nesimtit. Eu vand ceva iar tu, daca vrei sa cumperi de la mine cumperi, daca nu atunci cumpara de acolo si vezi daca poti. Succes la shopping!

Nu e nimeni interesat? Platesc eu transportul.

Up! cu MP3-ul!
        Last edited by red_logan1; 4 December 2010, 21:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Se mai adauga la vanzare

Se mai adauga la vanzare:
          - absorbant acustic tablier - 50 ron
          - carkit bluetooth Parrot MiniKit (cu garantie) - 120 ron
          - un set de chei cu interior cu tot (inclusiv cip), una cu butoane si una fara butoane, foarte putin folosite de la un logan busit la vreo 3000 km - 60 ron cea cu butoane si 30 ron cea fara butoane sau 70 ron amandoua
          Attached Files

Comment

re

Sony CD MP3 Player CDX-GT220
            249.00 LEI
            ACESTA ESTE PRETUL DIN MAGAZIN parerea mea e ca nu il vei da la bani astia..
            Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

Referitor la parerea altora si fara suparare

Salutare! V-as ruga, daca se poate si vreti sa-l cumparati, sa faceti voi propuneri concrete, iar daca nu va intereseaza atunci sa va pastrati parerile pentru voi. Daca voi il puteti cumpara dintr-un magazin la 250 cu transport cu tot si mai si puteti negocia atunci spuneti-mi si mie. Mai cumpar si eu unul.
              Si rog un moderator sa stearga parerile celor ce nu fac altceva decat sa-si dea cu parerea.

Comment

Se mai adauga la vanzare:
                - absorbant acustic tablier - 50 ron
                - carkit bluetooth Parrot MiniKit (cu garantie) - 120 ron
                - un set de chei cu interior cu tot (inclusiv cip), una cu butoane si una fara butoane, foarte putin folosite de la un logan busit la vreo 3000 km - 60 ron cea cu butoane si 30 ron cea fara butoane sau 70 ron amandoua
                Foto mai sus.

Comment

se mai adauga la vanzare

Up cu piesele!

Absorbantul si un carkit au plecat azi spre un al membru loganclub. Au mai ramas:
                  - CD MP3 Player Sony CDX GT220 cu telecomanda - 230 ron cu transport inclus;
                  - radiocasetofon cu cod Blaupunkt de logan faza 1, folosit vreo 2 luni - 50 ron
                  - modulator FM cu telecomanda - 40 ron
                  - un set de bujii pt benzina, renault, cu doi electrozi, folosite cam 3000 de km, ( pana mi-am pus GPL si bujii cu electrod de argint speciale pentru GPL) - 30 ron
                  - soft diagnosticare si reglaj instalatie Landi Renzo Omegas sau Landi Renzo Blue (cea de uzina) secventiala pentru logan, pe CD - 30 ron
                  - doua seturi inele aeratoare negre originale - 20 ron amandoua seturile
                  - maciulie schimbator faza 1 - 20 ron
                  - cartere gri originale pentru scaunele din fata fara locas butoane incalzire - 20 ron
                  - buton geam electric fata pentru faza 1, fara impuls - 20 ron

MP3-ul SONY Se reduce de la 250 lei la 220 lei.
                  Last edited by red_logan1; 10 December 2010, 18:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Valabil in continuare...

Comment

Absorbantul acustic tablier este nou?
                      Multa lume, putini oameni...

Comment

Absorbantul acustic tablier nu era nou, dar arata impecabil. Insa, dupa cum am scris mai sus, s-a vandut tot unui membru loganclub.

Au mai ramas de vanzare:
                        - CD MP3 Player Sony CDX GT220 cu telecomanda - 220 ron cu transport inclus;
                        - radiocasetofon cu cod Blaupunkt de logan faza 1, folosit vreo 2 luni - 40 ron
                        - modulator FM cu telecomanda - 30 ron
                        - carkit PARROT MiniKit aproape nou (adica cumparat in primavara, dar nefolosit deloc) - 120 ron
                        - un set de bujii pt benzina, renault, cu doi electrozi, folosite cam 3000 de km, ( pana mi-am pus GPL si bujii cu electrod de argint speciale pentru GPL) - 30 ron
                        - soft diagnosticare si reglaj instalatie Landi Renzo Omegas sau Landi Renzo Blue (cea de uzina) secventiala pentru logan, pe CD - 30 ron
                        - cartere gri originale pentru scaunele din fata fara locas butoane incalzire - 20 ron

Radiocasetofonul pleaca luni spre un membru loganclub. Raman la vanzare toate celelalte produse la care se mai adauga:
                        - incarcator auto laptop universal KENSINGTON Nou - 100 ron
                        - MP4 Player portabil SONY NWZ A815 2GB f. putin folosit - 160 ron
                        Last edited by red_logan1; 12 December 2010, 13:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am revenit cu poze
                          Attached Files

Comment

De vanzare:
                            - CD MP3 Player Sony CDX GT220 cu telecomanda - 220 ron cu transport inclus;
                            - modulator FM cu telecomanda - 30 ron
                            - carkit PARROT MiniKit aproape nou (adica cumparat in primavara, dar nefolosit deloc) - 120 ron
                            - incarcator auto laptop universal KENSINGTON Nou - 100 ron
                            - MP4 Player portabil SONY NWZ A815 2GB f. putin folosit - 160 ron
                            Trimit prin posta romana. La mai multe accesorii cumparate mai reduc din pret.
                            Attached Files

Comment

Sus cu piesele!

Up-ul se face la 24 de ore...nu mai devreme.
                              Last edited by valeriuciprian; 15 December 2010, 15:24.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google