Au mai ramas de vanzare:
De vanzare:
- CD MP3 Player Sony CDX GT310 (rectificare, il trecusem ca fiind GT220) cu telecomanda - 220 ron cu transport inclus;
- set chei de logan (una cu butoane si una fara butoane) impecabile - 70 ron
sau la bucata 50 cu 30.
- modulator FM cu telecomanda - 30 ron
- un set de bujii pt benzina, renault, cu doi electrozi, folosite cam 3000 de km, ( pana mi-am pus GPL si bujii cu electrod de argint speciale pentru GPL) - 30 ron
- soft diagnosticare si reglaj instalatie Landi Renzo Omegas sau Landi Renzo Blue (cea de uzina) secventiala pentru logan, pe CD - 30 ron
- doua seturi inele aeratoare negre originale - 20 ron amandoua seturile
- maciulie schimbator faza 1 - 20 ron
- cartere gri originale pentru scaunele din fata fara locas butoane incalzire - 20 ron
- buton geam electric fata pentru faza 1, fara impuls - 20 ron
- incarcator auto laptop universal KENSINGTON Nou - 100 ron
Trimit prin posta romana. La mai multe accesorii cumparate mai reduc din pret.
De vanzare:
- CD MP3 Player Sony CDX GT310 (rectificare, il trecusem ca fiind GT220) cu telecomanda - 220 ron cu transport inclus;
- set chei de logan (una cu butoane si una fara butoane) impecabile - 70 ron
sau la bucata 50 cu 30.
- modulator FM cu telecomanda - 30 ron
- un set de bujii pt benzina, renault, cu doi electrozi, folosite cam 3000 de km, ( pana mi-am pus GPL si bujii cu electrod de argint speciale pentru GPL) - 30 ron
- soft diagnosticare si reglaj instalatie Landi Renzo Omegas sau Landi Renzo Blue (cea de uzina) secventiala pentru logan, pe CD - 30 ron
- doua seturi inele aeratoare negre originale - 20 ron amandoua seturile
- maciulie schimbator faza 1 - 20 ron
- cartere gri originale pentru scaunele din fata fara locas butoane incalzire - 20 ron
- buton geam electric fata pentru faza 1, fara impuls - 20 ron
- incarcator auto laptop universal KENSINGTON Nou - 100 ron
Trimit prin posta romana. La mai multe accesorii cumparate mai reduc din pret.
Comment