Vand 2 scaune fata logan, au fost pe mcv sunt cu tot cu sine iar scaunul soferului este fara reglaj lombar (adica simplu)...sunt gri si putin murdare de cum au stat depozitate...Pret 250 RON amandoua
Vand 2 scaune fata- lgn-timisoara
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
astept orice variante, daca vreti le imbrac in piele...da mai bine ! ca pe cele din pozaAttached FilesLast edited by TM52XXX; 6 December 2010, 22:59.ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
oricum, daca nu le gasesc..eu am luat de la roling suruburi noi si pot sa zic ...sunt ok...nu se smulge filetul. si le-am desfacut dupa vreo juma' de an si sunt tapene...am montat scaunele astea de vreo 2 ani...se smulgeau demult daca erau proaste
Originally posted by adimrv View Postoff topic volan nu imbraci in piele , scuze
merita sa imbraci volanul in piele, sau airbagul...cand vrei sa-ti vinzi masina... din cauza luciului care se face pe unele zone ale volanului...asa vezi cat e de uzata masina...asta merge la masinile second ce vin in tara si sunt pe piata...atunci il fac eu !ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
-
valabil
Vand 2 scaune fata logan, au fost pe mcv sunt cu tot cu sine iar scaunul soferului este fara reglaj lombar (adica simplu)...sunt gri si putin murdare de cum au stat depozitate...Pret 250 RON amandouaocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
Vand 2 scaune fata logan, au fost pe mcv sunt cu tot cu sine iar scaunul soferului este fara reglaj lombar (adica simplu)...sunt gri si putin murdare de cum au stat depozitate...Pret 250 RON amandoua
Sau alte variante...astept parerile voastre... !ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
Comment