Originally posted by theboy27
View Post
[Vand] Anvelope, Oglinzi Si Becuri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
As fi luat setul de H11 si eventual un set de H4(cele bleu care dau defapt tot lumina galbena ca am acum pe masina) dar mi-e tarsa cu transportul ca sunt foarte sensibile si bizonii astia manipuleaza pachetele ca pe sacii de cartofiex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Originally posted by god View PostAs fi luat setul de H11 si eventual un set de H4(cele bleu care dau defapt tot lumina galbena ca am acum pe masina) dar mi-e tarsa cu transportul ca sunt foarte sensibile si bizonii astia manipuleaza pachetele ca pe sacii de cartofi
Comment
-
VaderTM inseamna ca la tine culoarea alb este "patata" cu niste nuante galbene/galbui
Alba era lumina de la xenoanele de 6000k pe care le-am avut pe masina, nicidecum de la becurile astea cu sticla albastra.
Ma gandeam ca o sa zica cineva de lumina lor "alba" .... d'asta am si scris in paranteza faptul ca AM ACUM PE MASINA asa ceva(Osram Cool Vision sau Cool nu mai stiu cum care arata fix ca cele din poze, adica au sticla albastra) si lumina este ca a oricarui bec H4 simplu, adica galbena/galbuie.
Da...ok... galbenul dat de tipul de becuri in discutie pare putin mai deschis dpdv al nuantei decat la cele cu sticla clara, dar atat, nici vorba de lumina alba.
Daca este nevoie o sa fac un efort sa schimb unul din becurile actuale(Osram Cool blabla cu sticla albastra) si sa pun inapoi unul normal(tot osram intamplator dar model simplu si cu sticla transparenta) + poze/filmulete ca sa va arat faptul ca lumina data este departe de a fi alba.
Scuzati offtopicul.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Vand:
- 4 jante aliaj originale BBS pt BMW 15" 7J prindere 4x100 - 50ron/buc (150ron/set)
- 4 anvelope 185/65/R15 Kormoran K801 uzura 50% - 60ron/buc (200ron/set)
- 2 becuri H11 pt proiectorele de ceata - 30ron/buc (50ron/pereche)
- 2 oglinzi electrice incalzite (de Logan Laureate) - 130ron/buc (200ron/pereche)
- 2 seturi de becuri H4 albastru/alb 55/60W la 20ron/set, cadou la fiecare set un set de OSRAM BILUX H4 55/60W
sau totul la 500ron
Comment
-
-
ce e asa de greu de inteles? 3 jante trebuiesc indreptate iar una necesita reparatie, daca geseste careva jante de aliaj care sa nu fie strambe cu inele de centrare si cu prezoane la 150RON setul de 4buc eu ii fac cadou jantele mele.
cand am aflat costurile pentru indreptat nu am mai investit nici macar 1ban in aceste jante, adica nu m-am interesat cat costa reparatia pt janta defecta.
ca sa se potriveasca pe logan trebuie marita gaura de centrare de la 57mm la 60mm, prinderea 4x100 este identica cu cea de la logan.
cand cineva cauta jante, nu se documenteaza macar cu datele elementare si cu preturi orinetative pt produsele respective? adica o janta de tabla de logan este peste 150RON.
jantele le dau doar la cineva care paote vedea jantele!!! Pretul este fix iar daca pana la toamna nu le vand, mi le repar pt iarna viitoare.Last edited by 77sky; 27 April 2011, 09:06.
Comment
Comment