uite poze aici, iar poze cu celelalte produse se gasesc pe pagina 2 si 3
[Vand] Diverse Piese Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
janta e rezervata colegului Drifter_KTN
au mai ramas:
grila bara fata ph1 - o dau la schimb pe orice de valoare similara
set torx.uri - 20 lei
fluier pentru toba (merge si pe toba fara ornament) - 60 lei
pasla antifonat - 10 lei/mp
bara fata ph2 (modelul fara proiectoare) fara grila, culoarea alb, doua urechi rupte - o dau la schimb pe orice de valoare similara
prezoane normale logan - 4 buc= 10 lei sau 1 buc= 3 lei
sonda mers inapoi, cea originala, folosita, dar functionala - din pacate (si imi cer scuze unui coleg de pe forum) inainte sa o dau, am probat.o si nu a mai mers
socluri becuri w5w (becurile pozitii, plafoniera, etc) - 5 lei /bucata
gps - 420 negociabil
proiectoare cu lupa bosch, pentru opel (nu stiu sigur modelul) - schimb cu proiectoare logan (merg si folosite)
cd player sony cu mp3 - 130 negociabilsigpic
Comment
-
grila este rezervata colegului -Geo-
au mai ramas:
fluier pentru toba (merge si pe toba fara ornament) - 60 lei
pasla antifonat - 10 lei/mp
bara fata ph2 (modelul fara proiectoare) fara grila, culoarea alb, doua urechi rupte - o dau la schimb pe orice de valoare similara
prezoane normale logan - 4 buc= 10 lei sau 1 buc= 3 lei
socluri becuri w5w (becurile pozitii, plafoniera, etc) - 5 lei /bucata
gps - 420 negociabil
proiectoare cu lupa bosch, pentru opel (nu stiu sigur modelul) - schimb cu proiectoare logan
cd player sony cu mp3 - 130 negociabilsigpic
Comment
-
nou!
imbunatatiri logan:
schimbare culorii de bord
modificare displayului original pentru a se vedea pe negativ
aprinderea avariilor in treapta de mers inapoi
aprinderea avariilor in momentul in care o usa este deschisa (merge si pe spate sau portbagaj, cu conditia sa existe conectori, daca nu exista se pot pune)
schimbarea iluminarii in butoane, consola centrala, etc
montare calculator de bord, cu buton valet sau cu maneta stergatoare speciala, cu buton
activarea martor usi deschise
montare proiectoare, chiar si pe ambiance sau logan, la ambiance se va face si legatura pana la martorul din bord
pun si cateva poze
ps: sumele sunt modice si accept sa execut lucrarile cu materiale de la cei doritori
ps2: detalii pe pm, id de mess nicusor.radu87 sau telefon 0735336553
ps3: daca nu am voie sa pun postul aici imi cer scuze si rog un moderator sa.l stearga!sigpic
Comment
-
se mai adauga un bord de megane, functional, dar fara ace, pret 150 lei negociabilAttached Filessigpic
Comment
-
adaug un telefon nokia 5300 XpressMusic cu defect la placa de semnal (uneori ii pica semnalul), in rest totul functioneaza normal, se vinde fara accesorii! (pozele sunt facute fara cartela in el)
pret 150 lei negociabil sau schimb cu ceva de valoare similarasigpic
Comment
-
am uitat sa incarc pozelesigpic
Comment
-
pun la vanzare si farurile md, care acum sunt la mine pe masina, farurile au fost recondititionate, leduri schimbate, interior vopsin negru, ploape albe, vopseaua a fost data la vopsitorie, deci la pistol, farurile au becuri philips night breaker pe faza lunga, ploapele se pot vopsi in orice culoare se doreste, mentionez ca lupele sunt din sticla, nu din plastic cum am mai vazut la unii colegi, revin cu poze mai tarziu, preturi pe pm sau tel 0735336553sigpic
Comment
-
poze cu farurile pe masina si "pe jos"sigpic
Comment
-
pentru colegul care m.a intrebat de acele scurte de megane, le.am gasit, am pus si pozesigpic
Comment
Comment