Eu am weitec si sunt galbene...inainte au fost verzi. Dar oricum sunt cele mai bune la confort dintre astea sport si e ok cu ele si iarna.
Cumpar Arcuri Sport
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
multumesc tuturor pentru ajutor..mai putini celor ironici.cristi-xp....500 si cat un pic vrei pe arcuri?si ce parere aveti de acele eibach-uri care sunt de vanzare pe site la 520?am vb cu omu si sunt folosite in regim de taxi aprox doua luni....nu se impaca cu bordurile....multumesc inca odata.astept parerile voastreUnii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
pai sigur o sa iti dai seama daca sunt noi sau nu )
se ofera si factura ,da nu mai vorbim de acelasi pret .Last edited by Cristi_Xp; 22 January 2011, 20:24.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
520 lei weitec + transportul pe cargus sau fancurier . Ajunge probabil undeva la 50 lei transportul . Daca imi trimiti banii in cont direct , iti trimit arcurile fara ramburs , si scutesti ceva bani .Platesti doar vreo 20 lei .
Daca vrei 3.5 cm , e eibach da costa 670 lei .
Da-mi pm cu adresa , numele si numarul de telefon .Daca vrei sa imi trimiti banii inainte, o sa iti dau un numar de cont .Last edited by Cristi_Xp; 23 January 2011, 01:38.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment