VAND Oglinzi Manuale De MCV

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Oglinzi Manuale De MCV

Buna ziua,

Am de vanzare un set de oglinzi, manuale de MCV . Sunt cele de pe masina mea .
    Pun poze cu o singura oglinda pe care o aveam la indemana si mica zgarietura pe care o detine.

Pretul este de 160 ron.

Poze
    Attached Files
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Salut! Nu ai precizat ca nu faci schimburi asa ca o sa incerc...schimbi cu oglinzi de logan berlina + diferenta ?Multumesc !Astept PM daca e cazul...
    Pasionat auto & gadgets

Comment

are de prestige
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu accept schimburi! am pe " stoc" si oglinzi de berlina

Multumesc!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

La schimb Stopuri Originale semnal alb (au fost 5luni pe masina) nu au zgarieturi sau ciobituri ca noi....+o mica diferenta(dau eu)

Comment

Fara suparare . Am specificat putin mai sus ca nu am nevoie de schimburi. need moneyy
            sigpic

Comment

salut, doar oglinda din stanga o dai ? mersi!
              sigpic

Comment

Una de dreapta dai?

Comment

pai daca le luati amandoi...pe amandoua n-o problem 80 cu 80 !

SUS cu ele! sunt impecabile!
                  Last edited by Thejock3r; 19 December 2010, 12:22. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

stoc 0 . Multumesc. Se poate inchide!
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google