Vand Sau Schimb Astra Caravan 2.0 DTI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by basalte View Post
    dar totusi n-am inteles,poate asa sunt eu un pic mai zapacit,de ce dai diesel-ul pe benzinar ca totusi si daca ai km facuti masina arata bine si functioneaza.vrei sa faci taxi sau ce?ai de pierdut ceva daca nu o vinzi?valoarea ei sau ce?

cat consuma la suta de km?

dau dieselul pentru un benzinar 1.4 cu aceleasi dotari care le are si masina mea, euro 4 la care ii pun GPL si iesi mai ieftin cu costurile pe Km decat dieselul ( zic eu , ramane de vazut) , plus de asta m-am cam plictisit de ea dupa aproape 5 ani .

Originally posted by nelutu32 View Post

Imi place masinuta ta, dar am identificat urmatoarele:

- distanta dintre noi
    - sunt adeptul masinii stock
    - parca as cauta ceva cu mai putini kilometri
    - nu stiu ce an de fabricatie e, in principiu caut ceva si cu ABS si tare imi e ca a ta nu are

Originally posted by folii_auto View Post
    sal.
    scuze ca intervin dar sa stii ca pretul de 4500 este mare mai ales pt o masina ce are probleme cu pompa in general.
    eu am avut 3 opel-uri astra si din pacate una a fost de 2.0 distributie pe lant etc.
    e singura masina la care am bagat bani de m-am spart.
    de la 180000 incepe sa cada EGR , POMPA DE INJECTIE, CALCULATORUL POMPEI DE INJECTIE,SE SPARGE RADIATORUL DE CLIMA ETC.

Sincer din cauza pompei am vandut-o si eu.
    acum tu poti sa zici ca e in garantie dar sincer e reparata si cei din service ti-au dat garantie 1 an sau 100000 km.

Asta mi-am vandut o astra g din 2002 1.7 cu 15000km (carte service) cu 4000 euro.

Sincer daca iti da cineva banii astia 4000 pe ea -vinde-o
    sincer sunt cele mai proaste astra care au iesit.

sfat pune-o pe net pe site-uri ca:anuntul.ro bestauto.ro
    auto.ro autovit.ro
    o dai mai repede.
    multa bafta!
    Stai un pic ca nu ai prins ideea:
    -radiatorul de clima e schimbat
    -pompa de injectie cu tot cu calculatorul pompei au fost schimbate in garantie 1 an jumate fara limita de kilometri- reparatie de 1500 de euro

Nu stiu ce astra ai avut tu 1.7 dar alea au si mai multe probleme de obicei se vad mai ieftin si nu sunt incarcate cu multe optionale (decat foarte rar) :
    -curea de distributie
    - calculator injectie
    - motorina la valva spill
    -doar 75 de cai

@folii_auto- vad ca te-ai inscris pe acest forum special sa vorbesti cu mine ...

Nu e asa ca ai fi interesat de o masina buna si acum vii as faci scenarii ca poate mai las la pret, nu e asa ca are multi kilometrii ? Am primit astfel de telefoane de la diverse persoane care suna se intereseaza si la 5 minute suna altcineva sa ma verifice daca ii spun acelasi lucru care i l-am spus celuilat anterior. E aproape imposibil sa sune telefonul de 3 ori in 10 minute.

PS Rog un moderator sa lipeasca acest mesaj de cel de mai sus

Si ca sa te lamuresc EGR nu pica e vaccumatic, EGR pica la modelul dupa 2003 care aer EGR electronic, volanta cu masa dubla si calculator de injectie direct pe pompa PSG 16
    Last edited by Drogas; 5 January 2011, 12:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Anul de fabricatie e 2005 si atunci se punea abs numai pe modelul ambition, pe laureate nu au pus. Bafta!

Comment

ba te contrazic, se punea si pe laureat, dar numai optional!
        sigpic

Comment

bai ia lasati omu in pace cine o vrea se duce vede nasina si daca se plac si se iubesc fac trocu si gata . sincer daca cunosteam si eu pe cineva de pe la care sa mai iau un chil doua de motorina lucru garantat te cautam , asa nu vreau sa vad masina si daca corespunde sa-mi para rau .
          deci sincer considera un up de la mine si spor la vanzare

Comment

pai ce am zis tataie? indrumam si noi omul sa stie ce sa caute
            up si de la mine
            sigpic

Comment

Acuma nu că ţin morţiş să te conving dar şi mercedes-ul lui frate-meu e pe benzină şi şi el a vrut să-l treacă pe gaz dar nu a avut bani pentru asta.A găsit pe cineva din Buzău şi i-a cerut aproape o mie de euro pe instalaţie şi i-au mai zis că îi scade consumul la 6 la sută.Pe benzină îi consumă 7 sau 8 şi dacă îi da pedala 11 sau 12 ţinând cont că motorul e de 1800 şi şi la el e distribuţia tot pe lanţ

Comment

upppppppppppp

Comment

upppppppppppp

Comment

uuuuuuuuppppppp

Comment

Modificare de pret

4000 cu jante de tabla
                      4100 cu jante de aliaj
                      4200 cu ambele seturi de jante

poze cu interiorul aici