If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asta cu prezentatul de zgarieturi ii intrebare de pus la magazin cand le cumperi noi. s-a rulat putin cu ele deci evident ca or fi avand ceva zgarieturi de la pietricele, minore. insa eu le dau nota 9.9 din 10 ! nu bat, nu au fost trase sudate sau alte porcarii de astea, nu s-a dat cu ele de borduri/gropi mari/etc !
le vand ca vreau barracuda voltec t6
eu zic ca pretul e chiar decent pentru niste jante pe 17 care arata super bine pe logan.
nu stiu ce ar mai fi de vazut. astea sunt jantele, exact ca si in poza. cum ziceam, nu bat, nu suna.... nu ai ce sa le reprosezi. decat capacul central al jantei care e negru dar care se poate vopsi oriunde la un pret ce nu depaseste un pachet de tigari. e vorba de 4 plasticuri cat un capac de sos de rosii
sunt cele mai actuale poze tinand cont ca din noiembrie sunt cu rotile de iarna. astea au fost spalate, date cu solutie de protectie pt crom + solutie de protectie pt pneuri si depozitate intr-un loc uscat si racoros invelite in hartie. sunt echilibrate, asteapta doar sa fie puse pe masina.
da, au si inele de centrare. au si prezoane mai lungi (8 din 16, eu umbland cu 2 mai lungi si 2 normale fara nici cea mai mica problema). oricum ideea e ca sunt ieftine, 5 lei bucata, ceva de genul insa la momentul respectiv nu avea la magazin decat 8 si nu m-am mai stresat sa mai completez apoi "colectia".
multumesc amice.
oricum, pretul eu zic ca e foarte bun. adica la niste jante ca noi la care sa nu ai ce sa reprosezi 400 de euro cu tot cu pneuri ii chiar chilipir, tinand cont ca aproape 150 de lei e bucata la niste jeguri de kormoran pe 15....
daca se hotaraste cineva sa le ia, le pot tine deoparte o luna sa zic. doar sa fie sigura treaba sa nu ma trezesc ca le tin si omul se razgandeste...
pretul nu e negociabil ! 400 am zis, 400 ramane. nu sunt stramtorat, nu mi-e musai sa le dau !
daca la banii astia credeti ca niste jante in stare brici care au costat peste 1000 de euro e mult, cautati alte anunturi la mursa. multumesc
bursa vroiam sa zic
Last edited by rares.13rrs; 12 January 2011, 00:45.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment