Schimb cu logan dci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

UPPPPP
    Attached Files

Comment

Tot respectul pentru marca BMW, dar pe rabla asta nu as da nici 100 euro.

Comment

nu trebuia sa spui asta.
        Asta se tine mai bine decat unele logane din 2004-5 )
        sigpic
        !

Comment

Cu siguranta asa e. Dar, e totusi din '90. Are totusi 21 de ani, peste 9 ani o sa fie de epoca. Cit sa o mai ti.
          Clar a fost super masina la viata ei.
          Oricum spor la vanzare, proprietarului.

Comment

adicata2003 - probabil ca jantele de pe rabla asta valoreaza cat jumatate din bijuteria ta.
            Arata-mi si mie bijuteria ta cum se prezinta in 21 de ani ca si calitate ;)

Comment

daca o avea si el masina prin batatura ,ma uit asa la uni cum vorbesc pe unele lucruri care si le-ar dori ,si scot vb urate despre acele lucruri ,care pentru el sunt doar vise...toate respectele mele pentru masina asta,ai si de la mine up

Comment

Originally posted by grutzz View Post
                daca o avea si el masina prin batatura ,ma uit asa la uni cum vorbesc pe unele lucruri care si le-ar dori ,si scot vb urate despre acele lucruri ,care pentru el sunt doar vise...toate respectele mele pentru masina asta,ai si de la mine up
                Merci frumos.
                Pana pe 15-02-2011 pretul este de 2500 E iar dupa , revine la cel initial de 3000E.

Comment

Originally posted by pdv_1989 View Post
                  adicata2003 - probabil ca jantele de pe rabla asta valoreaza cat jumatate din bijuteria ta.
                  Arata-mi si mie bijuteria ta cum se prezinta in 21 de ani ca si calitate ;)
                  Poate am exagerat eu cu cuvantul RABLA, dar cred ca ati inteles cu totii ceeace vroiam sa spui. Eu am alta intrebare pentru tine, sa vezi cum o sa arate un BMW, model 2011, dupa 21 de ani. Nu e bine sa compari masinile din ziua de azi, cu cele de atunci. Acum toate sunt masini de consum, nu sa te tina o viata intreaga, cum te tineau alea. Si in ceea ce priveste masina aia, nu ai ce-i face e o masina veche. Gandeste-te, ca trebuie sa incepi sa inlocuiesti piese, si vai si amar de mecanicul ce lucreaza la masini vechi. Una din probleme este ca unele suruburi se desfac greu, iar altele trebuiesc taiate la demantare. Stiu din propria experienta. Lucrez in domeniu. In mod clar o fost masina ce a dat clasa la viata ei, dar e totusi acum e o batranica. Eu unul nu as da as da un logan nou pe masina aia.

Cum poti spune tu ca masina aia e vis pentru mine? Cand ea costa 2500 euro, iar pe a mea am dat 12500. Gandeste-te cate d'astea imi luam? Problema este ca eu nu sunt adeptul vechiturilor de la nemti. Vedeti voi ce inseamna aroganta asta romaneasca??? Pe neamt nu-l intereseaza emblema din botul masinii, si nici pielea de pe scaun. Pe el il intereseaza cat plateste le pompe , la service si la fisc. La noi insa e altfel, trebuie sa ai masina cu emblema nemteasca pe bot , cu piele, clima (ca asta e cel mai important), si nu conteaza ca stai cu mama intr-o garsoniera. Asta e gandirea romanului. Am vazut o groaza de clienti de Q7 si nu aveau bani de placute de frana.

Scuze de offtopic, dar simteam nevoia sa comentez la ce ati spus.

Oricum o poti lua drept UPP, si Spor la vanzare
                  Last edited by adicata2003; 26 January 2011, 23:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sincer ? PROST o fi ala de cumpara un logan cu 12500 EURO.
                    Revino-ti la normal.
                    Poate ai dat atat pe el luat in rate pe 10 ani.
                    Si app stai linistit ca nu trebuie sa tai suruburi sa schimbi o piese cum faci tu la masina ta, tot din propria experienta ti-o zic ;).

Comment

Hai lasa, ca oricum nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun.
                      Bafta.

Comment

adicata23
                        stai linistit...nu te mai infierbanta,eu personal iti dau dreptate,chiar daca sunt restaurator si proprietar de masini istorice.
                        in primul rand gandeste-te ce inseamna sa dai niste bani pe un lucru ce nu poate fi "veci" al tau!(BG)

Comment

Apropo, acum am vazut ca e inscrisa pe bulgaria.

Tuturor care va plac astfel de maisini, mai ales cele inscrise pe bulgaria, va doresc sa va loveasca un astfel de hîrb si sa vezi atunci umblatura si nervi.
                          Last edited by adicata2003; 28 January 2011, 15:25.

Comment

Originally posted by TURBOpeSISTEM View Post
                            adicata23
                            stai linistit...nu te mai infierbanta,eu personal iti dau dreptate,chiar daca sunt restaurator si proprietar de masini istorice.
                            in primul rand gandeste-te ce inseamna sa dai niste bani pe un lucru ce nu poate fi "veci" al tau!(BG)

Nu ma infierbant.

Daca esti restaurator, atunci "jos palaria".

Imi plac la nebunie masinile de epoca. Dar hobby-ul asta este unul foarte costisitor si nu prea imi permit. Oricum Nu poti compara o regina din perioada interbelica sau mai veche cu masinile din ziua de azi.
                            Poza vorbeste de la sine.
                            Attached Files

Comment

Inca o data iti zic , spor la vanzare, si o poti dua drept UP.

Comment

am condus e34 acum 4-5 ani , cu aceeasi motorizare. asta de care zic eu era proaspat adusa din germania , masina strict pentru dezmembrat, am mers cu ea fiind a unui prieten. el a folosit-o pana i-au expirat numerele. vreau sa zic ca 2 luni de zile, zi de zi , masina in cauza si-a luat bate pe spinare ..fara numar.
                                plus franari foarte violente pana ajungeau discurile incandescente plus foarte multe tampenii...burn 2 gume pe weekend etc etc
                                nu a avut nici o problema mecanica , sunt sigur ca dc era alta masina bubuia la propriu sau ii cadeau rotile in drum.
                                ia-o ca pe un up, succes cu schimbul , e34 e o masina care merita ...totul e sa dispui de $ pentru benzina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google