Cumpar Logan 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Niki - in momentul in care cumperi o masina sh e clar ca te asiguri de ea din toate punctele de vedere , un test cu ea , o verificare la un mecanic bun sa se uite pe dedesubt , un test de drum sa vezi cum merge , cum schimba, cum trage , iar daca esti afon in d-astea iei cu tine un prieten sau chiar platesti un mecanic sa iti arate calea cea dreapta , indiferent de unde cumperi masina , ca doar nu e masina noua sa fii sigur ca esti primul in ea ...
    Deci de principiu ai nevoie de foarte mare atentie in momentul cand cumperi un sh , deci succes .
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Cam asta le e pretul
      Asta ai spus tu, Samy.

Postul meu de la afirmatia ta a plecat, in sensul ca da, asta le este pretul dar daca sunt masini bune. In cazul celalalt, afirmatia ta numai este valabila.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Pai da man , la asta ma si gandeam , ca sunt masini bune , pleci de la prezumtia de nevinovatie , dar o verifici ,bineinteles ca daca e lovita sau are orice alta buba clar nu merita asemenea pret .
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Am si eu una in plus mai are si gpl dar pretul este 7500euro masina are 20000km mcv
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

pt. darkman...prietene loganele nu mai au pret demult iar logic vorbind un 16v din 2007 mai mult de 5000-5200e nu face...dar am timp sa astept o oferta avantajoasa

Comment

Sti cum se zice spor la asteptare....
              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

am eu un prestige 2009,+imbunatatiri multiple

Comment

ce pret?.......

Comment

6500e fara negocieri

am 21000km
                    Last edited by nt-17-tut; 11 January 2011, 18:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Poate asta te intereseaza?
                      Prestige 2007, 50.000 km., in stare f. buna fara accidente. pret:5000 fix.
                      Am facut si ceva inbunatatiri ,dar daca te intereseaza discutam.
                      Attached Files
                      Last edited by MARCI; 11 January 2011, 21:01. Reason: am uitat detalii

Comment

tocmai prietene nici nu ma gandeam ca iei vreun 16v mai putin de 5000e....
                        ti-o dau pe a mea daca e asa cu 5000e si 60000/2007 cu revizie facuta azi

Comment

dak ma hotaresc sa bat drumul pana la tine poate ne intelegem
                          =pt marci si tut vreau una mai din apropire merci oricum

Comment

te intereseaza la pretul de 5500 fix.ti-am mai scris cateva posturi mai jos.Masina are 74000km cu revizia de 60000 facuta.Cum ti-am mai scris are si instalatie gpl stag 300 tomaseto.O vand deoarece vreau un kombi neaparat.Sunt tot din bucuresti
                            Attached Files

Comment

Astea sunt de mai aproape? Spune-mi exact ce anume sa pozez.
                              Attached Files

Comment

am eu mai aproape de tine tot argintiu 39 de mii km reali acceept ori ce test 4999 EURO.am nevoie urgent de banii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google