[VAND] LED-uri PLCC2 (SMD) Pt. Bord LOGAN Si Altele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ai idee cam cat ar costa transportul lor pana la pitesti?se merita investitia?
    Last edited by AG 90 GBE; 16 March 2009, 22:21.

Comment

Cat costa cu tot cu transport ledurile necesare pt face bordul alb cu acele rosii(cele mai bune leduri care ai ca si calitate)Nu mai pune nimeni poze cu lucrarile?

Comment

ptr bord iti trebuie cam 16 led daca nu ma insel ,iar ca sa faci acele rosii mai bine iei folie prestige care are ace rosii,uite aici un link cu ce mi-am facut :
        Last edited by Seba; 18 March 2009, 11:41. Reason: Automerged Doublepost
        nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Pai nu trebe sa-mi iau folie, ca am kissFM care are bord de prestige.Trebe sa vin si eu la o intalnire sa vad ceva modificari mai actuale live ca ultima data cand am fost la intalnire au fost 3 oameni.

Comment

unel, fa un update de pret la led-uri, ca sunt interesat. sursa mea m-a dezamagit de cateva ori. cine e producatorul led-urilor? osram, sunled, ligitech, kingbright?
            ai si din acelea mici, pt telefoane, sau doar plcc2?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

daca iau leduri, ma ajuti sa le schimb pe bord, o schema ceva?

Comment

m-am uitat pe zextar dar acolo au inaltimea de 10-12 mm nu stiu daca imi incap sub usi
                nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Ti-am trimis un PM, l-ai primit sau nu te mai ocupi cu leduri?

Comment

montaj propriu

Buna,
                    1. Daca doresc sa-mi schimb culorile din spatele computerului de bord si din spatele cadranelor cu ace cu led-uri PLCC2, exista undeva vre-un tutorial video pt a putea face montajul singur?
                    2. Se pierde garantia Dacia in cazul monajului de leduri PLCC2?

Comment

Iti trebuie mai mult decat un tutorial, iti trebuie si sculele adecvate. Pistolul de lipit clasic are riscurile lui. Garantia se pierde evident, pentru ca modifici ceva la masina chiar in electronica acesteia ;)
                      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Nu e probleman sculelor, problema este montarea lor: problema cu acele, numarul si locul ledurilor ... . Daca vezi initial pe altul te luminezi.

Daca pierd garantia atuci nu fac acum montarea lor, dar dupa daca ramane masina trebuie... rosul acela portocaliu ce e acum in bord e comunist rau, imi pare ieftin.

Deci nenesitatea unui tutorial video ramane si astept cu nerabdare.

Comment

Cine crezi ca o sa stea sa filmeze 30-45 de minute de munca...
                          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

oricine e binevoitor si doreste sa impartaseasca cu alti posesori experienta lui. nu cred ca trebuie sa amintesc ca sunt de la youtube la site-uri si bloguri de posesori, filmari pe subiectul logan...

Comment

Cred ca va dati seama ca sunteti pe un topic de bursa, nu?
                              @BlackLine- aici gasesti cate ceva despre subiect
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

mai e valabil anuntul|? Un updat la preturi daca se poate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google