Salut,
Asa cum spune si titlul vad/schimb navigatie Navigo V2.
Mai jos gasiti specificatiile produsului.
FUNCTIONEAZA CU ORICE SOFT COMPATIBIL Win CE.NET 5.0(IGO8,MIO,TOMTOM.etc….) SPECIFICATII: -Centrality Altas III AT640 372 MHZ -Sistem operare Win CE.NET 5.0 -Memorie interna 64MB -Iesire Audio 3.5mm -4.3 inch 76K colour TFT display touch pannel -Sirf star III built in GPS Receiver -Interfata: USB1.1/2.0 -Slot card SD (pana la 4GB) -Difuzor incorporat -Baterie reincarcabila Li-ion 1500 mAh
CARACTERISTICI:
-3.5" Colour Touchscreen -Baterie Long-life pana la 3,5 ore -Interfata in Limba Romana foarte usor de folosit.
APLICATII:
-Ebook Reader
-Foto
-Muzica- Mp3
-Video-Mp4
CONTINUT PACHET:
-GPS
-Incarcator auto
-Cablu USB
-Suport prindere parbriz
-DVD cu :-IGO8 Europa -IGO8 Romania -MIO v3.3 Europa -MIO v3.3 Romania -
Pretul de vanzare este de 250 ron.
Pentru schimburi astept oferte.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Aparatul se vinde/schimba deoarece am primit cadou un alt aparat.A fost folosit de mine personal si in afara Romaniei si a functionat perfect.
Asa cum spune si titlul vad/schimb navigatie Navigo V2.
Mai jos gasiti specificatiile produsului.
FUNCTIONEAZA CU ORICE SOFT COMPATIBIL Win CE.NET 5.0(IGO8,MIO,TOMTOM.etc….) SPECIFICATII: -Centrality Altas III AT640 372 MHZ -Sistem operare Win CE.NET 5.0 -Memorie interna 64MB -Iesire Audio 3.5mm -4.3 inch 76K colour TFT display touch pannel -Sirf star III built in GPS Receiver -Interfata: USB1.1/2.0 -Slot card SD (pana la 4GB) -Difuzor incorporat -Baterie reincarcabila Li-ion 1500 mAh
CARACTERISTICI:
-3.5" Colour Touchscreen -Baterie Long-life pana la 3,5 ore -Interfata in Limba Romana foarte usor de folosit.
APLICATII:
-Ebook Reader
-Foto
-Muzica- Mp3
-Video-Mp4
CONTINUT PACHET:
-GPS
-Incarcator auto
-Cablu USB
-Suport prindere parbriz
-DVD cu :-IGO8 Europa -IGO8 Romania -MIO v3.3 Europa -MIO v3.3 Romania -
Pretul de vanzare este de 250 ron.
Pentru schimburi astept oferte.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Aparatul se vinde/schimba deoarece am primit cadou un alt aparat.A fost folosit de mine personal si in afara Romaniei si a functionat perfect.
Comment