VAND Motoras Inchidere centralizata (nou), l-am luat ca sa-l pun la portbagaj, dar la PH 2 nu se potriveste (la portbagaj) pret 30 RON
[VAND] Motoras Inchidere Centralizata (nou)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca se potriveste la prima versiune de Logan as fi eu interesat. E un motoras original pentru versiunile de dupa 2006 care aveau si deblocarea butonului portbagaj de la inchiderea centralizata a masinii?Last edited by ConteNegro; 3 February 2011, 15:11.
Comment
-
fratilor, eu mi-am montat inchiderea si alarma la reprezentanta, si mi-au zis ca nu se poate (pe PH 2) ca cik la astea noi mecanismul se invarte la portbagaj, nu impinge, asa mi-au zis.
ei mi-au zis ca la modelele vechi se potriveste ca cik mecanismul la portbagaj se impinge, (nu se invarte ca la modelele noi)...
Comment
-
Am pus eu pe Ph2 si se poate... Doar ca trebuie sa te si pricepi la ceva mecanica, sa analizezi cum functioneaza un mecanism, etc...
Ph2 care are incuierea/descuierea portbgajului pusa din fabrica tot cu actuator e facuta, functioneaza pe exact acelasi principiu ca si cel de mai sus, doar ca e ceva mai de calitate.
Cat despre pretul cerut... no comment....
Comment
-
Comment