Dupa cum spune si titlul,cumpar jante pe 15' pentru logan,nu am preferinte la model dar nu vreau jante decojite sau lovite rau pe margini,vreau sa cumpar niste jante sh cu urme normale de uzura de origine dacia sau nu.astept ofertele voastre si sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest anunt.va multumesc si va doresc tuturor drumuri bune!
Cumpar Jante Aliaj 15' Pentru Logan De Origine Dacia Sau Nu Dar Sa Fie Pe 15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da, ma asteptam la astfel de comenturi, sincer am cautat si am vazut ca nu mai pune nimeni anunturi de vanzari jante pe 15 cum vreau eu in ultimele doua saptamani, am dat search....bafta !
Originally posted by icstrem_no1 View Postsal,am eu niste KM uri daca te intereseaza pe 15 inci add: icstrem_no1
valabil !!!"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
jante
pot sa-ti ofer jantele astea , nu sunt probleme cu ele , cu sau fara gume , pretul se poate discuta pe pm ,
Comment
-
multumesc pe aceasta cale celor care au facut oferte, am achizitionat 4 jante aliaj pe 15 ' ca sa fiu legal iar de ieri " blacky " e incaltat frumos " parerea mea " inca odata le multumesc celor care au avut bunavointa si intelegere.numai bine doresc tuturor colegilor si drumuri bune !
se poate inchide
multumesc logan club !"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
nu am luat de pe forum , am avut foarte putine oferte de pe forum ( 2 oferte concrete )care nu au fost pe placul meu, am vazut ca unii colegi au fost si putin mai rautaciosi dar nu a fost nici o problema pentru mine.am sa incerc sa postez cateva poze insa sper sa nu mai supar pe cineva....incerc sa revin cu pozele repede"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostArata si tu ce ai achizitionat .
Le-ai luat de pe forum?"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
Comment