Cumpar Jante Aliaj 15' Pentru Logan De Origine Dacia Sau Nu Dar Sa Fie Pe 15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Jante Aliaj 15' Pentru Logan De Origine Dacia Sau Nu Dar Sa Fie Pe 15

Dupa cum spune si titlul,cumpar jante pe 15' pentru logan,nu am preferinte la model dar nu vreau jante decojite sau lovite rau pe margini,vreau sa cumpar niste jante sh cu urme normale de uzura de origine dacia sau nu.astept ofertele voastre si sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest anunt.va multumesc si va doresc tuturor drumuri bune!
    "pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:

upppp inca astept oferte din partea voastra!
    sus anuntul !!!

Comment

SEARCH ! si eu am nevoie de un racord flexibil , daca am face topic fiecare...

Comment

sal,am eu niste KM uri daca te intereseaza pe 15 inci add: icstrem_no1
        AdY_JmL_2015

Comment

da, ma asteptam la astfel de comenturi, sincer am cautat si am vazut ca nu mai pune nimeni anunturi de vanzari jante pe 15 cum vreau eu in ultimele doua saptamani, am dat search....bafta !

Originally posted by icstrem_no1 View Post
          sal,am eu niste KM uri daca te intereseaza pe 15 inci add: icstrem_no1
          fara suparare, dar stiu jantele tale si sunt cam decojite si dupa cum spune anuntul nu vreau jante decojite sau zgariate rau...multumesc de oferta si spor la vanzare !

valabil !!!
          Last edited by burgerpolo; 21 January 2011, 19:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

jante

pot sa-ti ofer jantele astea , nu sunt probleme cu ele , cu sau fara gume , pretul se poate discuta pe pm ,
            Attached Files
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

uuuuuupppppp

uppp !!! inca valabil
              Last edited by burgerpolo; 23 January 2011, 11:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

uuppppppppppp

uppppppp
                anunt inca valabil
                Last edited by burgerpolo; 25 January 2011, 11:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

valabil......

Comment

multumesc pe aceasta cale celor care au facut oferte, am achizitionat 4 jante aliaj pe 15 ' ca sa fiu legal iar de ieri " blacky " e incaltat frumos " parerea mea " inca odata le multumesc celor care au avut bunavointa si intelegere.numai bine doresc tuturor colegilor si drumuri bune !

se poate inchide

multumesc logan club !
                    Last edited by burgerpolo; 27 January 2011, 17:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Arata si tu ce ai achizitionat .
                      Le-ai luat de pe forum?
                      sigpic
                      !

Comment

nu am luat de pe forum , am avut foarte putine oferte de pe forum ( 2 oferte concrete )care nu au fost pe placul meu, am vazut ca unii colegi au fost si putin mai rautaciosi dar nu a fost nici o problema pentru mine.am sa incerc sa postez cateva poze insa sper sa nu mai supar pe cineva....incerc sa revin cu pozele repede

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                          Arata si tu ce ai achizitionat .
                          Le-ai luat de pe forum?
                          am atasat si cateva poze, scuzati masina dar e murdara din cauza vremii neprietenoase si a drumurilor.sper sa va placa pozele.
                          Attached Files

Comment

Sa le "rulezi" sanatos.Mie unu imi plac Ma gandesc sa imi achizitionez si eu ceva jante tot caut dar nu prea gasesc.
                            De curiozitate cat ai dat? Da-mi un pm.
                            sigpic
                            !

Comment

multumesc frumos pentru urare ! iti doresc sa iti gasesti si tu niste jante pe placul tau !
                              ai PM
                              Bafta !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google