Masina este intr-o stare f. buna,in prezent are 51.000 km.Dotari: AC,volan piele,schimbator piele,4 geamuri elc., oglinzi elc.115 CP(anul trecut a beneficiat de un chiptuning),CD Blaupunkt,nu cel de fabrica, boxe alpine+ tweetere, masina nu a avut accidente,sunt primul proprietar. pret 5100 eu. negociabil.
[Vand] Logan Prestige 2007
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu e de 85CP e noramala 70 parca e a unui prietenAttached FilesLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
COSMIN; Poate tie ti se pare mic pretul,dar potentialilor cumparatori li se pare chiar prea mare. Pana acum am primit numai oferte de 4-4300 euro si nu ma gandesc sa o dau la pretul asta pt. ca-mi cunosc masina si stiu cum am intretinut-o. O vand pt. ca vreau sa-mi iau un SX4 ,4*4.
Apropo daca imi gasesti un cumparator ai de la mine 1 lada bere. Valabil pt. oricare dintre colegii de pe forum .
Comment
-
bafta la vanzare abia astept sa bem berea),sti ce nu imi place aici,cand vinde unu o masina la 5000-6000 toti ofera 3000-3500,cand unu vrea sa cumpere o masina si ofera 3000-3500 toti zic ca nu gasesti masina buna la bani astea mai pune ceva banuti,dacat de la taximetristi gasesti la bani astea si lovite,am tot citit pe aici,citeste si tu sa te convingi,cei care vand si cai care cumpara si vezi discutile si tragi singur concluzie,bafta poti sa ridici putin pretu,tu ai dat pe ea cam 10000 nu,am vazut ca se vand la 4000-4500 benzinare de 1.4 si tu ai 1,6 16v.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postbafta la vanzare abia astept sa bem berea),sti ce nu imi place aici,cand vinde unu o masina la 5000-6000 toti ofera 3000-3500,cand unu vrea sa cumpere o masina si ofera 3000-3500 toti zic ca nu gasesti masina buna la bani astea mai pune ceva banuti,dacat de la taximetristi gasesti la bani astea si lovite,am tot citit pe aici,citeste si tu sa te convingi,cei care vand si cai care cumpara si vezi discutile si tragi singur concluzie,bafta poti sa ridici putin pretu,tu ai dat pe ea cam 10000 nu,am vazut ca se vand la 4000-4500 benzinare de 1.4 si tu ai 1,6 16v.
ai perfecta dreptate aici.si eu ma aflu in acesi situatie am la vanzare tot un logan 16 valve si aceleasi oferte penibile primesc si eu.am ezitat sa o mai postez aici ca nu vreau sa citesc numai comentarii care nusi au rostu si 'mega' oferte) sincer nui inteleg persoanele care vad un anunt cu o masina la pret de 5 sau 6 mi euro se grabesc sa fac oferte la jumatatea pretului real.
Comment
-
up de la mine ...spor la vanzare...si multa rabdare...eu am renuntat dupa ce multa lume se baga in seama aiurea si ofertele sunt penibile ..prefer sa promvez masina pe alte site-uri....le dau dreptate celor care zic ca ofertele se fac aiurea si la plesneala ...si oricum nu cred ca nici jumate nu au defapt banii ci doar arunca aiurea sa vada daca esti dispus sa o dai asa ieftin...nu lasa la pret masina chiar merita...Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
Comment
Comment