[Vand] Butoane Deschidere Geam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Butoane Deschidere Geam

vand butoane deschidere geam cu impuls. pret= 80 ron bucata

Salut ,te intreseaza un n73 (vodafone)cu toate accesoriile pentru ambele butoane?
    Tinc fest !!

Comment

pretul este bun! la bani astia am cumparat si eu dupa indelungi cautari

Up de la mine.
      tema, ideea si morala este banii
      banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

butoanele sunt cu cursa lunga la apasare sau scurta? Sunt originale?

Comment

Te intereseaza schimb cu Samsung D900 + Tv Tuner Avermedia telecomanda etc. sau Samsung D900 + Sagem my411X pentru ambele butoane. Astept PM !
          Pune niste poze , sunt originale ?
          sigpic

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
            butoanele sunt cu cursa lunga la apasare sau scurta? Sunt originale?
            butoanele sunt originale si sunt cu cursa scurta

Originally posted by Bad_Wolf View Post
            Te intereseaza schimb cu Samsung D900 + Tv Tuner Avermedia telecomanda etc. sau Samsung D900 + Sagem my411X pentru ambele butoane. Astept PM !
            Pune niste poze , sunt originale ?
            butoanele sunt noi ,originale si imi pare rau nu ma intereseaza oferta ta revin cu poze
            Last edited by planetara; 11 February 2011, 12:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pai daca sunt cu impuls, cu sunt cu cursa scurta? Nu functioneaza cu cursa lunga (adica apasat o data si geamul coboara la maxim, apasat inca o data in timp ce geamul coboara - opreste coborarea). Idem la urcare.
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

aceste butoane cu impuls au fost puse pt geamil din stanga(sofer) doar pe variantele de motorizari de 1,6 ambition in 2004 si 2005 si 1,5 ambition din 2005 cunoscatori stiu despre ce vorbesc .functioneaza exact asa cum ai descris mai sus .sunt cu inpuls si au cursa scurta fata de cele normale(care trebuie sa ti apasat cand coboara sau urca geamul)

Comment

nu era vorba de cursa geamului...eu ma refeream la cat de mult se apasa butonul. am vazut cu apasare ca la mouse -ul de PC.

Comment

Se potrivesc pe PH2 dacă schimb capacele?

Comment

nu era vorba de cursa geamului...eu ma refeream la cat de mult se apasa butonul. am vazut cu apasare ca la mouse -ul de PC.
                      aproximativ ca la mouse are cursa de apasare

Originally posted by vladk2k View Post
                      Se potrivesc pe PH2 dacă schimb capacele?
                      nu se potrivesc la ph2 .am incercat eu ,e o diferenta in interiorul capacului

oferta e valabila
                      Last edited by planetara; 12 February 2011, 17:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pune poze si nu mai sunt intrebari de genul "cu cursa scurta"
                        sigpic #

Comment

si cum simti tu din poze ca sunt cu cursa scurta...

Comment

Originally posted by planetara View Post
                            aceste butoane cu impuls au fost puse pt geamil din stanga(sofer) doar pe variantele de motorizari de 1,6 ambition in 2004 si 2005 si 1,5 ambition din 2005 cunoscatori stiu despre ce vorbesc .functioneaza exact asa cum ai descris mai sus .sunt cu inpuls si au cursa scurta fata de cele normale(care trebuie sa ti apasat cand coboara sau urca geamul)
                            Eu am logan laureat 2005 si am buton cu impuls la sofer din fabrica...cred ca le puneau doar cand aveau si ei pe stock...scz de off topic...
                            Race me 2 tha` hill . . .

Comment

si cum simti tu din poze ca sunt cu cursa scurta...
                              butonul normal cu cursa lunga adica fara impuls difera ca forma , de cel cu impuls adica "cursa scurta"

@planetara - citeste regulament anunturi aici http://www.loganclub.ro/forum/regula...ri-t24030.html , unde specifica ca trebuie poza
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google