vand butoane deschidere geam cu impuls. pret= 80 ron bucata
[Vand] Butoane Deschidere Geam
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mike26ro View Postbutoanele sunt cu cursa lunga la apasare sau scurta? Sunt originale?
Originally posted by Bad_Wolf View PostTe intereseaza schimb cu Samsung D900 + Tv Tuner Avermedia telecomanda etc. sau Samsung D900 + Sagem my411X pentru ambele butoane. Astept PM !
Pune niste poze , sunt originale ?
Comment
-
Pai daca sunt cu impuls, cu sunt cu cursa scurta? Nu functioneaza cu cursa lunga (adica apasat o data si geamul coboara la maxim, apasat inca o data in timp ce geamul coboara - opreste coborarea). Idem la urcare.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
aceste butoane cu impuls au fost puse pt geamil din stanga(sofer) doar pe variantele de motorizari de 1,6 ambition in 2004 si 2005 si 1,5 ambition din 2005 cunoscatori stiu despre ce vorbesc .functioneaza exact asa cum ai descris mai sus .sunt cu inpuls si au cursa scurta fata de cele normale(care trebuie sa ti apasat cand coboara sau urca geamul)
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postnu era vorba de cursa geamului...eu ma refeream la cat de mult se apasa butonul. am vazut cu apasare ca la mouse -ul de PC.
Originally posted by vladk2k View PostSe potrivesc pe PH2 dacă schimb capacele?
oferta e valabila
Comment
-
Originally posted by planetara View Postaceste butoane cu impuls au fost puse pt geamil din stanga(sofer) doar pe variantele de motorizari de 1,6 ambition in 2004 si 2005 si 1,5 ambition din 2005 cunoscatori stiu despre ce vorbesc .functioneaza exact asa cum ai descris mai sus .sunt cu inpuls si au cursa scurta fata de cele normale(care trebuie sa ti apasat cand coboara sau urca geamul)Race me 2 tha` hill . . .
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postsi cum simti tu din poze ca sunt cu cursa scurta...
@planetara - citeste regulament anunturi aici http://www.loganclub.ro/forum/regula...ri-t24030.html , unde specifica ca trebuie pozasigpic #
Comment
Comment