[Vand] Putere Auto Sony Ptr Cunoscatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Putere Auto Sony Ptr Cunoscatori

Se vand urmatoarele:
    1.amplificator auto sony ptr subwoofer model xm-sd61x -600euro
    2.difuzor subwoofer auto sony model xs-L106p5 -150euro
    3.condensator auto pyramid de 1,6 farad model cap160dbL-50euro
    4.kit de cabluri auto de 20mm2-50euro
    Toate sunt noi,sigilate,aduse din afara.Preturile sunt negociabile dar ptr cine le cumpara pe toate ofer reducere serioasa.mentionez ca sunt din Botosani.Ofer detalii la tel.0766348431 sau pe mess danutaurel.Astept oferte.Predarea obiectelor cumparate se face face 2 face sau la alegerea celui care cumpara.(de comun acord).
    Attached Files

reducere de pret baieti dupa cum urmeaza:
    1.amplificator sony ptr subwoofer -500 de euro
    2.difuzor sony ptr subwoofer-130 de euro
    3.condensator auto pyramid de 1,6 farad-40 de euro
    4.kit de cabluri de 20 mm2-40 de euro
    in rest conditiile raman neschimbate.astept oferte

Comment

Stimabile cu parere de bine iti spun ca preturile practica de dumneata sunt cu mult peste limita bunului simt.
      Acel amplificator este 140-200 de lire...

Asa ca ori modifici preturile, ori inchidem taraba. Si te rog citeste regulamentul bursei. Loganclub nu este un pod pt smecherii.

Comment

ce tare ))

Comment

au inima ce preturi

Comment

cezare hai sa-ti zica fratele tau cateva lucruri si incep asa:
            1.am citit regulamentul
            2.am primit aprobarea unui moderator ptr a posta anuntul meu
            3.stiu situl unde ai vazut tu pretul de 140-200 de lire
            4.pretul de afara ptr aceleasi produse din romania sunt mai mici este adevarat dar tu arata-mi pretul lui in romania daca vrei sa fii fair play si nepartinitor nu-mi spune tu mie preturile de pe situri straine.tin sa iti reamintesc ca pe siturile romanesti consacrate preturile ptr puteri audio similare sunt cam la fel(nu le amintesc ptr ca as fi acuzat de reclama)
            5.nu ma poti obliga sa modific preturile ca-mi inchizi taraba,atata vreme cat am primit dreptul de a posta din partea unui moderator,deci anuntul e ok.pretul nu mi-l faci tu.eu consider preturile ok ptr ca produsele sunt noi mai ales ca le-am scazut odata si in cazul unor oferte sunt dispus sa ofer o reducere serioasa.nu ai citit anuntul f bine,te faci ca nu vezi sau vezi numai ce-ti convine.chiar daca esti moderator sau ce esti tu trebuie sa lasi baietii sa-si vanda marfa ca deaia este bursa.am respectat regulamentul si nu vad care este problema ta.
            6.daca ai putin respect ptr baietii de pe forumul asta,mai ales baietii corecti si care nu au jignit niciodata pe nimeni, nu ai face afirmatii gratuite gen"pod pentru smecherii".nu ti-am bagat tie mana in buzunar frate,nu am fortat pe nimeni sa cumpere si anuntul nu-ti era neaparat destinat.pretul se ajusteaza in functie de cerere si oferta dar se vede ca tu nu stii asta.nu fac afaceri cu scule audio .sunt navigator de meserie si le-am adus ptr mine ,atata tot.altceva nu mai am de vanzare.asa ca nu vad unde e smecheria de care vorbesti.
            7.as mai fi vrut sa te intreb inca un lucru frate:ce studii spuneai ca ai?eu sunt student la UMC CONSTANTA si poate facem ceva schimb de experienta ca stai prost la capitolul asta.
            8.acum dupa toate cele spuse anterior de mine vor urma 3 lucruri din partea ta:abuz de putere,exces de zel sau prostie.astept cu nerabdare care va fi din astea 3
            Cu mare respect si consideratie al tau "marinarul"(taxeaza abuzurile nu baietii cinstiti)

Comment

in primul rand bine ai venit pe forum si nu lua totul inseama ,nu cred ca stie ce inseamna scule audio la o masina,decat cele stoc,statia aia care ceri 500 de euro ,isi merita bani,pentru ca se joaca cu multe instrumente (audio)eu am dat aproape 200 de euro pe o statie jbl, care sincer nu sunt multumit de ea,multa bafta la vanzare....

Comment

anuntul ramane valabil cu noile modificari de pret.astept oferte

Comment

Hai mai bine sa continuam prin PM.

@grutz: nu stiu ce-i aceea o scula audio, perfect adevarat, insa asta n-are nici o legatura cu realitatea de pe piata. Continuam pe PM-uri discutia.
                  Last edited by Cezar; 12 February 2011, 22:23.

Comment

produsele sunt noi(am acte doveditoare),dar se pare ca sunt baieti care deranjeaza cu comentarii inutile.rog sa posteze doar cei interesati.anunt valabil.

Comment

Pune o poza cu factura sau ce acte doveditoare ai, impreuna cu seria acelui amplificator ce se poate regasi pe orice fel de acte ai, ca sa dovedesti cat de nou este.
                      Last edited by Cezar; 13 February 2011, 02:14.

Comment

off: nu stiu de ce ma incearca un sentiment puternic de xenofobie cand citesc ce au scris unii pe aici...

Comment

frate cezar am crezut ca am rezolvat problema asta odata ptr totdeauna.seria amplificatorului o gasesti in anunt dar tu nu ai citit anuntul meu cum trebuie si actele doveditoare trebuie sa le postez pe forum ?la ce paragraf din regulament scrie asta?actele le arat clientului nu ti se pare normal?ti--am mai zis ca baietelul din poza este copilasul meu ....te pomenesti ca o sa-mi ceri sa postez copia de pe certificatul lui de nastere ca sa dovedesc asta?haide frate sa lasam rautatile astea si sa fim oameni...repet eu am trecut peste disputa noastra....tu inca nu?fii frate baiat macar odata in viata ta

Comment

noi reduceri de preturi.oferta se ajusteaza dupa cum urmeaza:
                            1.amplificator auto sony ptr subwoofer model xm-sd61x -450euro
                            2.difuzor subwoofer auto sony model xs-L106p5 -120euro
                            3.condensator auto pyramid de 1,6 farad model cap160dbL-40euro
                            4.kit de cabluri auto de 20mm2-40euro
                            Toate sunt noi,sigilate,aduse din afara.Preturile sunt negociabile dar ptr cine le cumpara pe toate ofer reducere serioasa.mentionez ca sunt din Botosani.Ofer detalii la tel.0766348431 sau pe mess danutaurel.Astept oferte.Predarea obiectelor cumparate se face face 2 face sau la alegerea celui care cumpara.(de comun acord).

Comment

ultimu pret la condensator?
                              renault fan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google