[Vand] Putere Auto Sony Ptr Cunoscatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca un moderator considera ca sunt OFF TOPIC, rog sa se stearga !!!

Originally posted by Cezar View Post
    Stimabile cu parere de bine iti spun ca preturile practica de dumneata sunt cu mult peste limita bunului simt.
    Acel amplificator este 140-200 de lire...

Asa ca ori modifici preturile, ori inchidem taraba. Si te rog citeste regulamentul bursei. Loganclub nu este un pod pt smecherii.
    Nu vreau sa ma bag peste taraba nimanui, dar, Cezare, nu cred ca ai fost fair play, poate gresesc eu, dar uite punctul 18 din regulamentul forumului
    "18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi."

Nu vreau sa tin partea nimanui, dar nu prea vad de ce ai putea sa inchizi "taraba" colegului, atata timp cat a avut acordul unui administrator de a-si vinde niste produse, iar acel admin. a considerat ca nu a gresit cu nimic nu vad unde e problema.
    Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

1. Nu inteleg de ce ai reluat o discutie care s-a inchis din partea ambelor parti
      2. Modul de a vinde al marinarului mi se pare total aiurea : sa scada de pe data da 9 pana pe data de 14 ale aceleiasi luni , 150 euro DOAR la amplificator ( iar pe intreg pachetul aproape 200 euro ) mi se pare enorm . Sa inteleg ca daca luam "pachetul" in prima zi de postare eram fraier?
      In fine, fiecare isi vinde produsele cum crede de cuviinta , insa .......
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Hai sa nu poluam degeaba topicul omului, regulamentul e regulament.
        PS. Rog sa se stearga postul cu nr. 16 si 18 ale mele, am vrut doar sa trag un semnal ca nu se respecta regulamentul si asa cum unii au luat avertisment pentru asta nu ma supar nici eu daca iau pentru ceea ce am spus sau daca sunt banat...Viata merge mai departe asa cum e ea !!!
        Last edited by sebyup; 21 February 2011, 11:13.
        Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

Baiatul a plecat de mult pe mare asa ca stati linistiti , oricum nu vad pe vreunu sa fi sarit macar cu vreo oferta, nu mai zic sa si cumpere ceva , Cezar are dreptate cu ce spune pentru ca sunt prea multi vanzatori intermediari care trag tepe si vand la pret dublu un produs cumparat din afara tarii, bazandu-se pe oameni care iau de buna calitatea sony, vinde frate bose dat jos de pe un A8 ,ia sa te vedem , aia calitate. Specula poate face oricine, dar in limita bunului simt , nu mai vorbim ca e criza si ca banii aia reprezinta mai bine de 15 % dintr-un logan pe care practic/teoretic le-ai monta ...
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

@sebyup: comentariile sunt interzise da, insa eu doar am tras un semnal de alarma. Probabil ca era mai bine sa o fac prin PM.
            Iar acordul pt astfel de anunturi este dat de o multitudine de moderatori, printre care si eu.
            Inteles acum de ce am insistat sa se revina cu picioarele pe pamant?

Sa subliniez un aspect: eu nu sunt interesat de produs, ci doar de valoarea pe cat se poate de apropiata de cea existenta pe piata. Cu asta cred ca am lamurit de ce am intervenit. Mai multe prin PM pt cei ce au nelamuriri sau nemultumiri.
            Last edited by Cezar; 21 February 2011, 12:39.

Comment

condensatorul s-a vandut.au ramas celelalte.preturile raman negociabile.indrazniti baieti ca nu gresiti.repet....sunt negociabile.

condensatorul s-a vandut,au ramas celelalte .indrazniti baieti ca nu gresiti.....preturile sunt negociabile si nu glumesc...

condensatorul s-a vandut,au ramas celelalte.indrazniti baieti ca nu gresiti.preturile sunt negociabile si nu glumesc.

e nebunie cu netu asta.mi-a iesit scrisul de 3 ori...
              Last edited by marinarul; 9 March 2011, 00:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Condesatorul a plecat catre mine, Mersi!

Nu stiu ce va certati si va dati cu parerea..este marfa omului si cere cat vrea. Daca consideri ca este un pret bun cumperi,daca nu asta este te muti mai departe.Am considerat ca pretul condesatorului este unul normal si am cumparat,dar nu ma apucam sa critic daca nu-mi convenea pretul.
                Romanul nu mai face diferenta intre produse de calitate si chinezerii, pe care le schimbam des si depasim pretul unui produs de calitate.

Bafta la vanzare, si Uppp!

Comment

reducere de pret baieti dupa cum urmeaza:
                  -amplificator subwoofer sony-400 de euro
                  -difuzor subwoofer sony-100 de euro
                  -kit de cabluri-30 de euro
                  Ptr detalii cititi mai sus sau sunati la 0766348431.preturile sunt negociabile.
                  Multa bafta la toti.

Comment

reducere de pret baieti dupa cum urmeaza:
                    -amplificator subwoofer sony-350 de euro
                    -difuzor subwoofer sony-80 de euro
                    -kit de cabluri-gratuit ptr cine le cumpara pe primele doua.
                    Ptr detalii cititi mai sus sau sunati la 0766348431.preturile sunt si negociabile separat.
                    Multa bafta la toti.

Comment

REDUCERE DE PRET SI CATEVA DATE TEHNICE IN PLUS:
                      1---AMPLIFICATOR SUBWOOFER SONY MODEL XM-SD61X-----300 EURO
                      -PUTERE---MAXIMA-2 OHMI---1400 W
                      -4 OHMI---800 W
                      ---NOMINALA-2 OHMI---600 W RMS
                      -4 OHMI---300 W RMS
                      -RASPUNS IN FRECVENTA:5-300 Hz
                      2---DIFUZOR SUBWOOFER SONY MODEL XS-L106P5-----80 EURO
                      -PUTERE---MAXIMA-1200 W
                      --- NOMINALA-330 W RMS
                      -DIAMETRU-25 CM
                      -RASPUNS IN FRECVENTA:35-1000 Hz
                      -IMPEDANTA-4 OHMI
                      2---KIT DE CABLURI DE 20 MM 2------IL OFER GRATIS PTR CINE LE CUMPARA PE PRIMELE.
                      TOATE SUNT NOI ,ADUSE DE MINE DIN AFARA.DETALII LA 0766348431

Comment

pe kit-ul de 20mm cat vrei?
                        sigpic

Comment

REDUCERE DE PRET:
                          1---AMPLIFICATOR SUBWOOFER SONY MODEL XM-SD61X-----1000RON
                          -PUTERE---MAXIMA-2 OHMI---1400 W
                          -4 OHMI---800 W
                          ---NOMINALA-2 OHMI---600 W RMS
                          -4 OHMI---300 W RMS
                          -RASPUNS IN FRECVENTA:5-300 Hz
                          2---DIFUZOR SUBWOOFER SONY MODEL XS-L106P5-----350 RON
                          -PUTERE---MAXIMA-1200 W
                          --- NOMINALA-330 W RMS
                          -DIAMETRU-25 CM
                          -RASPUNS IN FRECVENTA:35-1000 Hz
                          -IMPEDANTA-4 OHMI
                          2---KIT DE CABLURI DE 20 MM 2------IL OFER GRATIS PTR CINE LE CUMPARA PE PRIMELE.
                          TOATE SUNT NOI ,ADUSE DIN AFARA.DETALII LA 0766348431 SAU 0732911535

PRETURI NEGOCIABILE

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google