If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
schimb jante originale logan cu jante de tabla, modelul este cel din poza, se dau fara cauciucuri, nu sunt strambe sau indoite, o singura janta are o zgarietura mica cca 3 cm, pretul este 650 + jantele de tabla, schimbul se face doar in bucuresti sau ilfov
ideea e ca vroiam initial sa cumpar un set de jante de tabla pentru cauciucurile de iarna dar........lucrez la un institut de cercetare, livrarea banilor in contul de salarii se face de catre ministerul educatiei si cercetarii care din pacate pentru mine nu a mai facut nici o plata de la inceputul lunii noiembrie.deci ca sa fiu sincer nu mai am nici un ban si facturile ma cam ingroapa
imi cer scuze, am fost plecat si nu am mai avut posibilitatea sa intru si sa postez, promit ca in aceasta dupa-amiaza vor fi si pozele cu jantele, pretul este acelasi, eventual mai scade daca jantele de tabla vin si cu capace...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment