If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu nu am vrut sa se ajunga aici, capota cu pricina am cumparato de la xp si doar i-am schimbat culoarea, iar dupa citeva saptamani a incepot sa apara fisuri si o inceput toata lumea sa rada si sa spuna, cum ar fi ai dat si bani pe ea, o fost facuta pentru timisoara , tu cum te-ai fi simtit, iti spun sigur ca la mine nu se pune nimeni pe ea si de parcat am garaj, oricum am sa o refac si asta este.
eu nu am vrut sa se supere nimeni.
Nu vreau sa il laud pe Mihai sau chestii de genu dar eu am deja a2a capota facuta de el de aproape 1 an jumate si e ca si proaspat facuta.De prima multi stiu ca a fost data peste cap,de pomi etc si nu a avut nimic.
vreau sa se clarifice treaba cat mai bine, care e istoria acelei prelungiri care au fost conditiile de folosire/depozitare si mai ales daca cea din poze este sigur facuta de mine, pentru ca am capote de logan (si nu numai) facute de peste 4 ani si abuzate la greu care inca sunt intacte.
e facuta de tine ,am trimis capota la cosmin cgk si el a venit la tine cu masina lui apoi mi-a trimis-o inapoi , a stat 3-4 luni la mine apoi am vandut`o la marin-tm care i-a schimbat doar culoarea si dupa un timp relativ scurt a inceput sa crape.
N-am depozitat`o niciunde,a stat pe masina mea in conditii atmosferice placute )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
- prelungire bara spate ficat punto 2003
- bad boy opel corsa c
- ceva clean & custom pe mondeo mk3 apoi colantat (la carbon systems)
- un golf 4 din deva cu mici modificari
- logan pleoapa de luneta + micsorat grila bara fata
- suport difuzoare 16.5" pentru golf 2 in doua usi
- suport tweetere skoda fabia 6Y
- bad boy bmw e36 fara a modifica narile
- bad boy kia cee'd + montat prelungire bara fata
- evazari aripi bmw e36 drift (toate 4 rotile vor fi 9.5" + distantiere 4 cm)
- kia de mai sus vopsita bara si capota
- prelungire capota calibra
- evacuare dubla kia & grila badgeless
- priza de aer capota + bad boy stopuri golf 4
- grila fara semn opel corsa si capota vopsita
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment