[VAND] Cotiera Logan, Aparatori Logan, Oglinzi Manuale Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Cotiera Logan, Aparatori Logan, Oglinzi Manuale Logan

Dupa cum se si zice mai sus , se vand:

-cotiera Logan (nu e aceea originala) stare 9/10 necesita doar 4 suruburi nu le am dar se pot cumpara poze mai jos, pret 35 ron negociabil;
    -2 oglinzi manuale Ph1 vopsite gri platine, stare 9/10, 120 ron negociabil;
    -aparatori fata+spate de Logan noi 99% asemanatoare cu cele originale sunt din material moale 35 ron negociabil;
    poze putin mai jos;
    modalitati de trimitere: -Posta romana; pret nu stiu dar nu mai mult de 10 ron
    -curierat rapid (Fan Courier); in jur de 20 ron
    toate preturile sunt negociabile daca se vand mai multe fac o reducere generala.
    P.S Am citit regulamentul si sunt de acord cu el!!!!
    Attached Files

sal

cine doreste , cine pofteste preturi negociabile

Comment

Buna,sunt interesat de aparatorile de noroi daca sunt toate 4 la 35 lei.Astept pm sa vorbim.Multumesc!!!

Comment

sal

da sunt 4 au tot pentru fixare sunt noi se pot trimite astept intrebari

Comment

adyxzz ai pm!

Comment

Poți să pui dimensiunile la cotieră? Lungime, lățime.

Comment

sal

romy ai pm!

sigur wertys_poi spre seara o sa fie si dimensiunile, cotiera a fost la mine montata pe masina o sa-ti mearga , cu stima!
              Last edited by adyxzz; 18 February 2011, 15:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Te rog să descrii un pic și culoarea, e un gri mai închis, mai deschis, etc.

Comment

Vant Kit distributie Dacia Logan 1,4 sau 1,6

Salut,eu am un logan de 1,6 16 V si m-am dus sa imi iau kitu adica curea cu rolele,e si tipa de la service mi-a dat un kit pentru celelalte categori nu ptr logan de 1,6 16V am dat pe el 188 lei e de renault,cutie originala,neumblat la ea,il dau cu 130 lei numa sa scap de el,ca nu il mai schimba tipa e luat de vreo luna si nu mai am bonu care doriti adresa mea de mail sau id mess este tanaadri02@yahoo.com. amintesc este NOU NOUŢ

Comment

sal

wertys_poi culoarea este gri sobolan cu partea de jos de sustinere complet neagra dimensiuni in cm ; inaltime=32cm latime=11cm , lungime=31cm la banii astia eu zic merita, cu stima!

Comment

Mulțumesc pentru explicații.

Comment

sal

aparatorile de noroi au plecat azi la romy sa te bucuri de ele, preturi negociabile nu sunt batute in cui

Comment

salut

cotiera a plecat si ea au mai ramas oglinzile de ph1 faceti un pret sa le marit si pe ele si se mai adauga o pereche de stopuri Mega Drive in perfecta stare de functionare 170ron negociabil, revin maine cu poze, astept intrebari, cu stima!
                          P.S rog moderatorii sa modifice in titlu vand......+stopuri clare MegaDrive

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google