Salut.Mai ai jentile? M-ar interesa 4buc si la ce pret! O seara buna
[Vand] 8 anvelope Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jantele...mai am 4 bucati la 100 lei bucata
Continentalurile s-au dat...mai am doar michelin-urile
Originally posted by spanu View Postjenti pentru sandero nu ai? am nevoie de o bucata. diferenta dintre cele de sandero si cele de logan e ET-ul. la sandero e 43 si la logan e 50.
fa-mi rost de o janta noua originala renaul/dacia cu ET43. multumesc.
Comment
-
numarul meu este in primul post ( 0722.453.854 Cristi )
Jante momentan nu mai am...Anvelope mai am , de vara... daca vrei , iti pot gasi 4 anvelope sau astepti sa mai am jante si facem un pret pe toate
Originally posted by spanu View Postjenti pentru sandero nu ai? am nevoie de o bucata. diferenta dintre cele de sandero si cele de logan e ET-ul. la sandero e 43 si la logan e 50.
fa-mi rost de o janta noua originala renaul/dacia cu ET43. multumesc.
Comment
-
Ma intereseaza si pe mine o janta. Scuze daca par aerian, dar ce inseamna ET50...ET43?Last edited by Adi florin; 22 March 2011, 16:03.
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostET=OFFSET se masoara in mm. ET=distanta dintre "spatele" butucului jentii si "mijlocul" acesteia. Cu cat ET este mai mare, janta intra in interiorul caroseriei si invers.
Jantele originale de Logan au ET50.fost 1.4 MPI / GPL
actual 1.0 SCE
Comment
-
Salut,
Caut 4 jante si 4 anvelope de iarna noi pt logan. Trimite-mi te rog un mesaj privat cu o oferta, cu ce vei putea aduce in viitor. Nu e graba, le iau pt iarna urmatoare, deci le poti aduce oricand pana atunci, important e sa stiu ce-mi poti oferi si la ce preturi.
Multumesc frumos.
Comment
Comment