Pm cu ultimu pret la el!
[Vand] Logan 1.6 16v Avariat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salutare! Imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum. Am fost plecat din localitate. Masina este a unui prieten si ar vrea sa o vanda intreaga, nu pe bucati. Ce de la REDAC Craiova (Dealer dacia) i-au oferit 2500 de euro pe ea asa cum este si lui i se pare cam putin. Acum nu stiu ce sa zic. E masina lui si el hotaraste cum sa o dea. Daca cumva o dezmembreaza, sigur va tine cont mai intai de ofertele voastre. O sa-l intreb daca imi da voie sa-i pun aici nr. de telefon sau mail-ul lui, ca sa puteti comunica direct cu el, pentru ca eu nu pot lua o hotarare singur.
Comment
-
e mult prea mult pretul ala...mai bine sa o dea cu 2500
1300E ofer pe toata masina!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Salut, vreau si eu mai multe detalii te rog. Ce are avariat la roata dreapta, pune mai multe poze cu zonele avariate! Din cate se vede in poze, doar reparatia la caroserie e undeva la 2000E, tinand cont preturi pieselor + tinichigeria + vopsitoria!sigpic
Comment
-
Originally posted by marcriss32 View PostSalutare! Imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum. Am fost plecat din localitate. Masina este a unui prieten si ar vrea sa o vanda intreaga, nu pe bucati. Ce de la REDAC Craiova (Dealer dacia) i-au oferit 2500 de euro pe ea asa cum este si lui i se pare cam putin. Acum nu stiu ce sa zic. E masina lui si el hotaraste cum sa o dea. Daca cumva o dezmembreaza, sigur va tine cont mai intai de ofertele voastre. O sa-l intreb daca imi da voie sa-i pun aici nr. de telefon sau mail-ul lui, ca sa puteti comunica direct cu el, pentru ca eu nu pot lua o hotarare singur.
parerea mea e ca e cam idiot ca nu a dat`o cu 2500 .
Cat ar vrea sa primeasca pe o masina dauna totala ,in situatia in care un logan nou + 3 prime de casare costa 3000
In momentul asta threadul se inchide . Credeam ca pretul este 2500 , dar vad ca tu ai facut licitatie , care e mai prost si da mai mult .Last edited by Cristi_Xp; 28 February 2011, 16:51.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment