pai, se poate aranja , in fiecare zi trece un autobus Piatra Neamt ---- Sibiu ,prin Agnita ,pot vorbi cu driver-ul sa vad in ce conditii le poate transporta,sau fa intrebare.......la autogara.cauta soferul de Sibiu.
[VAND] DOUA SETURI .......jante ALIAJ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
d-voastra hotarati , la o adica , cine ii hotarat ....pune mana pe ele .eu sunt hotarat sa vand cat de rapid. deci .......................
Comment
-
se pare ca avem un finalist , daca tot suntem in trend cu concursurile ......... deci posta............. ATLASIB , ar trebui sa ne faca reducere daca ii facem reclama pe forum
Comment
-
Anvelopele de iarna sant toate patru la fel? Din poze par a fi de la marci diferite.
Toate patru anvelopele sunt de la aceeasi firma? Poate poti sa postezi o poza sa vedem profilul anvelopelor.
Cele 4 anvelope de iarna sunt de la aceeasi firma? Poate pui o poza sa vedem profilul de rulare.
Comment
-
imi cer scuze , doua gume sunt debica frigo iar celelalte doua goodride,diferenta de o saptamana de la achizitionarea,referitor la dot-ul celor din urma ,.incerc maine dimineata sa ma documentez si sa postez cate-va cadre noi .ambele sunt 185/65 R 15Attached Files
Comment
-
am si jantele de la tine(tre sa le muncesc un pic) dar sunt ok
poate ne combinam la cauciucuri
bafta siAttached FilesLast edited by romeo-alex; 19 April 2011, 22:42.
Comment
-
ma bucur ca au ajuns ,toate 4 , ptr. cauciucuri ,vorbim , nici o problema, suntem invatati acum si cred ca putem avea incredere ca totul decurge ok. deci?daca spunea-i ceva nu mai plateam demontarea gumelor ,..........in fine SARBATORI FERICITE iti doresc , toate bune.
Comment
-
2008 DOT, fara probleme, 300 transport inclus.oriunde in tara prin posta rapida Atlasib.
Comment
Comment