Mai ai vreun set de jante poti specifica,multumesc!
[VAND] DOUA SETURI .......jante ALIAJ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am specificat clar 300, transportul inclus in pret, daca scadem transportul .....cu cat credeti ca raman?era mai bine daca puneam pretul de 250 plus transportul separat ?tot incerc sa fiu cumsecade dar nici cum nu da....cu plus. in fine.
referitor la alte jante, mai am celalalt model in trei spite ,dar pretul il putem calcula impreuna ,asta doar in cazul in care exista o oferta concreta si serioasa.nu doar povesti. luati exemplul lui romeo ,stie ce vrea si nu vreau sa fiu lipsit de etica dar ii un tip tare hotarat. deci???????? sarbatori pline de har si va astept cu o oferta clara si concisa . toate bune va doresc .
Comment
-
ultimul pret este vizibil in enuntul ,anuntului .....in pretul jantelor ,atentie , nu este inclus transportul , acestea pot veni echipate cu gume de iarna ,pretul fiind de 1200 sau cu gume de vara pretul fiind de 850 ron , motivele si relatiile si dot-urile le-am expus umpic mai sus.
poze? momentan doar astea ce am gasit , o sa incerc sa mai fac cate-va .......poze.
Comment
-
inca valabile .......... te incanta? suna-ma la 0726218407 dan urgent si azi le pot pune
Comment
-
scuze de raspunsul intarziat, nu are rost sa va explic ca ,500 ?,abia poti cumpara un set de table, dar oricum ,multumesc de oferta , pretul este intradevar negociabil dar in limita bunului simt .toate bune
Comment
-
se pot livra in orice colt al tarii.........072621807, momentan sunt prins intr-un eveniment ,, Agnita Free Spirits, care are loc in loc. si ma numar printre organizatori . timp liber ........ioc. de saptamana viitoare ,putem stabilii amanunte si detalii........multumesc
Comment
Comment