Multumesc pentru huse. Vin foarte bine. Intre sezut si spatar mai sunt niste legaturi pe care le-am lasat asa. Cred ca de asta sunt si cutele. In rest imaginele vorbesc. Oricum sunt croite foarte bine (se muleaza perfect). Locas pentru tetiere si buton lombar am facut singur. Mai bine asa decat sa nu se potriveasca. Au locas pentru centura de siguranta. Numai bine.
[Vand] HUSE Scaune Realizate La Comanda.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buna, culorile care sunt postate si pe site...in principiu eu as recomanda negru/gri.
Contacteaza-ma pe mail/messenger ighdaniel@yahoo.com, si discutam mai multe detalii.
Comment
-
@ighdaniel Te rog sa urci pozele nu cu Imageshack, ci cu functia de Gestiunea Atasamentelor, pe care o gasesti in josul paginii de editare. Topicul este greoi de urmarit acum...
Husele sunt frumoase
Spor la vanzare!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Multumesc de aprecieri, sper sa va am ca si clienti.
Ma gasiti pe email/messenger(seara) la ighdaniel@yahoo.com ca sa discutam de combinatii de culori si restul datelor pentru o comanda.
Comment
-
@danielliviu -> Sincer nu stiu sa va zic, probabil se poate, dar cum dumneavoastra sunteti din Galati din ce vad eu, este cam greu. Ar trebui lasata masina la croitor, practic vorbim de o retapitare din ce am inteles eu. Ca doar sa dati tapiteria jos si sa puneti aceste huse e acelasi lucru ca si cum le-ati pune peste tapiterie.
Va sugerez sa mergeti pe varianta huselor, e mai practic, se pot da jos, spala, si au un cost mai redus.
Comment
Comment