[Vand] HUSE Scaune Realizate La Comanda.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trei huse negre pentru tetiere virgula de Clio 3 se pot face?Ce pret?
    Attached Files
    sigpic

Comment

@valeriuciprian

Doar pentru tetiere?

Comment

salut da din piele ecologica faci

Comment

Originally posted by ighdaniel View Post
          @valeriuciprian

Doar pentru tetiere?
          Da..............
          sigpic

Comment

@valeriuciprian -> Nu stiu sincer daca se merita. Pretul ar fi probabil undeva la 50 ron la care se adauga taxele de transport, dar va trebui sa intreb daca exista tipar pentru Renault Clio 3, fiind o masina de generatie mai noua. Daca nu exista va trebui sa fac rost de o masina pentru masuratori.

@n_bady19 -> Am facut, da...dar am renuntat, pentru ca nu sunt asa rezistente iar manopera este mult prea costisitoare (se lucreaza mai greu pe piele ecologica). Pentru ce masina v-ar interesa?

Comment

Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Va astept cu comenzi pe cei interesati dupa sarbatori.
              Ma gasiti pe email/messenger: ighdaniel@yahoo.com, sau la telefon (il primiti in PM daca doriti).

Comment

Originally posted by ighdaniel View Post
                @valeriuciprian -> Nu stiu sincer daca se merita. Pretul ar fi probabil undeva la 50 ron la care se adauga taxele de transport,
                Da...asa e ste...vad eu ce le fac...merci oricum de intentie.
                sigpic

Comment

@valeriuciprian -> Chiar imi pare rau, as vrea sa va pot ajuta cumva, dar in acele tetiere intra cel putin 1 metru de material, care costa undeva la 25-30 ron. Si apoi e manopera croitorului, chiar si daca v-as taxa doar pentru material..tot va costa taxele de transport cat costa tetierele.
                  Poate luati in calcul macar un set de huse pentru scaunele fata, ca sa devina rentabil. Alte solutii nu am.
                  Sarbatori fericite!

Comment

Am huse care imita tapiteria de Prestige...deci nu am la ce sa ma mai combin...asta e...oi vedea eu ce le fac.
                    sigpic

Comment

O noua husa pentru Dacia Logan. Imi cer scuze pentru calitatea mai slaba a imaginilor, nu au fost realizate cu cea mai buna camera...dar sper sa va faceti o idee. E un set mai vechi unde inca nu au fost aduse imbunatatiri.
                      Attached Files

Comment

Salut.Revin cu o intrebare,daca poti emite factura pentru aceste huse?

Comment

@cezar82 -> v-am scris un PM

Comment

Va astept cu comenzi pentru Logan, sau alte marci.

Comment

Vreau si eu un pret...........si vreu ceva pentru un interior de logan albastru marin
                              sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google