[Vand] HUSE Scaune Realizate La Comanda.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] HUSE Scaune Realizate La Comanda.

Realizam huse scaune la comanda pentru toate marcile de masini. Acestea sunt realizate din material autotextil, acelasi material din care este realizata tapiteria auto.

Materialul este gros si rezistent si este importat din Ungaria, husele au buzunar la spate iar prinderea se face usor prin elastice, scai si fermoar acolo unde este cazul de cotiera sau bancheta fractionara. Deasemenea tinem cont de reglaje lombare sau airbag-uri.

Husele se potrivesc pe scaune, nu fac cute, si sunt usor de montat.

Costul lor este de 300 ron, si se livreaza oriunde in tara prin Posta Romana sau Curier rapid.

Atasez o lista provizorie cu materialele din stoc (la cerere se pot cauta si alte tipuri de combinatii, dar nu facem stoc de materiale decat daca este cerere).

Deasemenea atasez si una din husele realizate pentru Dacia Logan, deoarece cu aceasta masina am inceput.

Daca va doriti un set de huse care sa nu se sifoneze, sa nu faca cute si care sa schimbe aspectul masinii la un pret rezonabil va astept sa colaboram si va garantez ca nu veti fi dezamagiti de rezultat.
    Attached Files

arata foarte bine iar pretul este unul bunicel.

Comment

Multumesc de apreciere.
      Voi atasa maine si imagini cu o husa rosie ce se afla acum pe stoc.

Comment

Super marfa. Cred ca o sa comand si eu un set daca ai negru cu gri pe mijloc.
        sigpic
        Batranu'

Comment

Desigur,

Atasez imagini cu setul antracit.
          Attached Files

Comment

Da,chiar arata bine;mai vrem poze[daca se poate] As fi interesat de combinatia antracit sau negru pe margine cu gri la mijloc stima

Am notat,te sun sa vb cum facem sapt viitoare[pe marti miercuri] ps se pot si alte combinatii de culori? pps sa incasez si eu salariu
            Last edited by costi2011; 4 March 2011, 12:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da sigur ca se poate, dar momentan sunt disponibile materialele postate pe forum, plus inca 3 materiale de piele si unul textil care urmeaza sa pun imaginile.

Mai sunt la croitor materiale, dar acolo e mai greu sa fac poze, pentru ca mereu se schimba. Doritorii imi pot spune un tip de material si incerc sa il gasesc daca se poate.

Multumesc de interes costi2011, si ne auzim la telefon sau pe email saptamana viitoare, cand vrei sa plasezi comanda.

Atasez imagini cu un set de huse rosu, realizat pentru Dacia Logan.

Last edited by ighdaniel; 4 March 2011, 16:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pozele nu se maresc, probabil ai gresit cand le-ai urcat pe forum. Incearca sa le descarci inca odata, sa le putem vedea la o dimensiune mai mare. Mersi. Chiar arata bine husele, cred ca ma vei avea de client, cat de curand.

Comment

pozele nu merg marite....
                  Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                  sigpic

Comment

Stiu, imi cer scuze, astept un mesaj de la un admin, pentru ca desi am postat imaginile marite, nu se pune postul.

EDIT: Am reusit sa postez pana la urma. Inca odata imi cer scuze pentru precedentul post.
                    @MARIUS_BR, te astept cu o comanda

By ighdaniel at 2011-03-04

Last edited by ighdaniel; 4 March 2011, 17:06. Reason: imagini editate

Comment

Arata foarte bine!!!Cred ca o sa comand si eu in ceva timp!
                      Spor la vanzari!
                      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                      sigpic

Comment

antracit cu albastru si cusatura albastra se poate?

Comment

un mare UUPPP de la mine pentru ighdaniel sunt si eu abonat la un set de huse de la el negru cu antracit dar tree sa mai astept un pic,om e chiar serios!!

Comment

Hai ca sunt beton alea rosii vad ca sunt puse pe un kiss ca al meu. Tapiteria kiss-ului arata super dar parca mi-e mila sa o stric si din acest motiv as apela la husele astea pentru ca nici nu i-ti dai seama ca sunt huse. Daca fac rost de bani te caut. Succes

Comment

frumos lucrate.un up si de la mine.culoarea asta o poti aduce din material textil?
                              Attached Files
                              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google