Cumpar urmatoarele:capac plastic de sub volan plus capacul de plastic de deasupra volanului, sticla geam ceasuri bord,suport ce tine proiectorul pe partea dreapta.Mentionez ca accept sa fie si sh dar nu crapate rupte zgariate etc.ca de astea am si eu.Astept oferte cei care au asa ceva.nr de tel 0749542282.Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
[Cumpar] Urmatoarele
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
--capac plastic de sub volan plus capacul de plastic de deasupra volanului-----avea o cunostinta,dar nu stiu daca le mai pe stoc.
Intreb si daca are si la ce bani.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut! Uite aici cochilie de volan: http://www.okazii.ro/catalog/5189930...ntent=Cochilie volan pentru logan.&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZo ne
Comment
-
Augustin ast.raspuns,red ms mult de link da sincer niciodata n-am inteles cum se procedeaza pe siteu asta eu nu vad nicaieri un nr de tel sau ceva date de contact deci nu stiu cum trebe sa procedez in cazul asta,ms mult tuturor ast.rasp.de la mai multi cu care am mai vorbit poate ma ajuta cineva.Last edited by vladoi; 13 March 2011, 22:24.
Comment
-
Salut.
pret 65lei+10 transport[posta] produsul este nou[acum ramane de vazut]daca vrei sigur vorbesc sa-mi aduca si-l voi trimite eu prin posta.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Sa vorbesc cu baiatul ala sa-mi aduca si imediat il pun la posta.
Numai bine.
Salut.
Am pus cochilia la posta.
numai bine.
ps:astept un semn cind o primestiUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
In seara asta postasul mi-a adus un aviz, am primit un colet de la cineva din Arges, dar eu nu stiu cine mi-a trimis si ce e, asadar, orice ar fi si oricine ar fi, imi pare rau ca eu in seara asta plec in cursa doua saptamani si coletul o sa-l trimita inapoi, faza e ca eu nu stiu de la cine e si ce e. Eu am vorbit doar cu chelull si augustin, coletele lor sunt ridicate de ceva timp, asa ca imi pare rau daca cineva a inteles gresit si mi-a trimis si el aceeasi marfa fara sa-i dau eu un ultim accept, precum am facut cu ceilalti.Last edited by 77sky; 21 March 2011, 23:18. Reason: Greu cu Limba romana...(Corectie de text pentru a putea fi citit)
Comment
Comment