bi-xenon si sunt de 35w....cred ca maine seara ajung la mine! le fac poza si le pun aici!
(Vand) Kit Bi-Xenon H4/ Kit Xenon H7
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Normal ca exista ! Cam orice tip de xenon se poate aduce si bixenon...doar ca nu se gasesc pe piata pentru ca nu sunt cerinte...nu sunt masini cu H11 faza scurta si faza lunga...
Bixenon pe proiector ti-ar fi inutil ...sau poate te-ai gandit la un....tuning...Pentru proiectoare , din cate stiu eu , PCH va avea si becuri H11 cu 24 de smd-uri albe...
Comment
-
ma intereseaza te rog lungimea unui bec xenon H7. am cumparat o instalatie si nu o pot folosi pentru ca becurile sunt prea lungi ca sa intre in capacelul de aluminiu din far. vorbesc aici de un Fiat Linea. ajutama te rog cu lungimea becului sa stiu daca le pot folositema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
-
Glumeam cosmin...Iti trebuie h11 simplu
Originally posted by ngrazvan View Postma intereseaza te rog lungimea unui bec xenon H7. am cumparat o instalatie si nu o pot folosi pentru ca becurile sunt prea lungi ca sa intre in capacelul de aluminiu din far. vorbesc aici de un Fiat Linea. ajutama te rog cu lungimea becului sa stiu daca le pot folosi
Comment
Comment