(Vand) Kit Bi-Xenon H4/ Kit Xenon H7

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bi-xenon si sunt de 35w....cred ca maine seara ajung la mine! le fac poza si le pun aici!

Comment

ce diferenta este intre 35 cu 6000 si 55 cu 6000,care sunt mai bune

Comment

cel de 55 cred ca este destul de puternic in special pentru colegii din trafic!

Comment

poti sa faci rost,si la ce pret.te rog.

Comment

bi-xenon h11 poti sa faci rost vreau pt halogene,daca se poate 55w6000.si la ce pret.

Comment

bi-xenon h11 ?? unde pui tu bixenon h11 ? sa nu zici ca pe proiectoare vrei bi-xenon

Comment

da ,de ce nu sau nu sunt,bi-xenon h11 doar xenon h11,pai nu avem h11 la proectoare,nu prea le am cu astea,

Comment

bi-xenon este acel prezent pe ambele faze ale unui bec, asa cum este la H4, deci si la Logan! de acolo vine "BI"...ca are doua faze pe bec! si scurta si lunga! h11 nu stiu sa fie BI!

Comment

mersi frumos,acuma am inteles cum sta treaba.

Comment

Normal ca exista ! Cam orice tip de xenon se poate aduce si bixenon...doar ca nu se gasesc pe piata pentru ca nu sunt cerinte...nu sunt masini cu H11 faza scurta si faza lunga...
                      Bixenon pe proiector ti-ar fi inutil ...sau poate te-ai gandit la un....tuning...Pentru proiectoare , din cate stiu eu , PCH va avea si becuri H11 cu 24 de smd-uri albe...

Comment

adica ce fel de tuning pot face la proiectoare?fi te rog mai explicit

Comment

Pch poate o sa vorbim in curand de un h7 ... vedem
                          Last edited by 77sky; 12 April 2011, 13:40.
                          sigpic

Comment

ma intereseaza te rog lungimea unui bec xenon H7. am cumparat o instalatie si nu o pot folosi pentru ca becurile sunt prea lungi ca sa intre in capacelul de aluminiu din far. vorbesc aici de un Fiat Linea. ajutama te rog cu lungimea becului sa stiu daca le pot folosi
                            tema, ideea si morala este banii
                            banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Glumeam cosmin...Iti trebuie h11 simplu

Originally posted by ngrazvan View Post
                              ma intereseaza te rog lungimea unui bec xenon H7. am cumparat o instalatie si nu o pot folosi pentru ca becurile sunt prea lungi ca sa intre in capacelul de aluminiu din far. vorbesc aici de un Fiat Linea. ajutama te rog cu lungimea becului sa stiu daca le pot folosi
                              Care lungime ? totala ? cat intra inauntru ? cat iese in afara ?
                              Last edited by criac; 14 April 2011, 00:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

razvan, daca tot esti din bucuresti poate vi si le vezi personal, daca se potrivesc e ok!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google