Vand PLAYER AUTO JVC *SUPER OFERTA!!!*

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand PLAYER AUTO JVC *SUPER OFERTA!!!*

Vand player auto (cd,usb,i-pod,card) JVC KD-SH1000 foarte putin folosit. Pretul in magazin este dupa cum veteti in link-ul urmator de 1400 lei : http://www.price.ro/preturi_jvc_radi...1000_41732.htm

Acest player face parte din clasa superioara de playere de la JVC. Are finalele placate cu aur, 3 perechi iesire , line - in , i-pod control, radio satelit ready, animatii, fata reglabila in 3 pozitii (inclinatii), statie amplificare incorporata 4*50w. Accept absolut orice test si verificare, cunoscatorii stiu ce poate aparatul. Aici aveti detalii amanuntite cu privire la datele tehnice: http://support.jvc.com/consumer/prod...3&archive=true

Pretul este de 400 lei negociabil. Se accepta si schimburi cu alt cd-player mai ieftin (valoare de maxim 100 lei) + diferenta din partea ta(cel putin 300 lei).
    Attached Files

Valabil ! Sus!

Functioneaza fara probleme.
    Last edited by gabi123ro; 29 March 2011, 10:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by gabi123ro View Post
      Valabil ! Sus!

Functioneaza fara probleme.
      sus cu anuntul

Comment

Inca mai astept oferte!

Comment

inca valabil

Comment

astept oferte!

Comment

Salut,te-ar interesa un schimb cu un Mp3 Player SAL,stare impecabila plus diferenta din partea mea?atasez si o poza cu playerul!
              Attached Files

Comment

sal

buna de ce il vinzi? sincer ii un player bun, eu m-as baga schimbi doar cu player? faza e ca e greu de stiut daca e ok si daca nu are hibe cred ca si tu ai avea aceeasi teama

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google