Cumpar capac airbag pasager
Capac Airbag
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Modelul meu este Ambiance si nu avea airbag in dreapta,eu am dat pe el 150 roni plus inst. electrica 10 roni,nu are buton de inchidere,este pe direct adica sta deschis permanent.Acum se gaseste in jur de 250 roni,incercati la ANUNTURI si sigur se gasesc.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostModelul meu este Ambiance si nu avea airbag in dreapta,eu am dat pe el 150 roni plus inst. electrica 10 roni,nu are buton de inchidere,este pe direct adica sta deschis permanent.Acum se gaseste in jur de 250 roni,incercati la ANUNTURI si sigur se gasesc.
salut,
daca vrei air bag pasager+instalatie originala de fabrica(are si mufa pt lampa din torpedou ) +buton
o gasiti la silviu_79 foarte serios eu am cumparta de la el tot pt un AMBIANCE
da i un PM si intreaba l daca vrei....
baftaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Deci iti spun eu 100% nu gasesti,ala nu este un capac,este o cutie de plastic,pe care nu o poti gasi separat pt.ca nu se fabrica la noi airbagul,gasesti la service dar crapate.Trebuie sa cumperi airbagul cu totul,chiar daca nu il faci activ.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by padrefloryn View Postla cine găsesc ?
Comment
Comment