[CUMPAR] Bord si Consola Ph2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [CUMPAR] Bord si Consola Ph2

intrebare, cat m-ar duce un bord ph2 ca cel din poza, ma intereseaza doar bordul si consola cu /sau fara butoane, fara inele aeratoare, volan si ceasuri

Astept cateva oferte din partea voastra
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 23 April 2011, 20:19.

am luat eu bord cu airbag consola cu butoane si cochiile de la ceasuri cu 450 de lei..da are unele defecte..daa il iei de nou s-ar putea sa renunti la idee
    low....&.....slow

Comment

nu vreau nou , ma intereseaza in principiu aibagul ,ca al meu nu are airbag pasager si in plus e si zgariat in unele locuri si nu pot sa ii pun colant sa il acopar, si mi se pare mai frumos cel de ph2, ceasurile si volanul le pastrez pe ale mele pana le modific mai tarziu

ca sa ii pun aibag ma costa 200 de ron , pai mai pun inca pe atata si incet incet o fac pe interior facelift( asta e intentia mea legata de interior)

nu vinde nimeni un bord de ph2? astept oferte
      Last edited by hmv86; 23 April 2011, 10:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Vezi pe la dez ca un bord nou de orgine de ph2 e undeva la 500 euro si nu cred ca se merita investitia daca ai ph1 si vrei sa-i faci upgrade.

Comment

pai al meu a zgariat deasupra la aeratorul din stanga, si fostu proprietar si-a pus un nenorocit de ceas pe el si la stricat

daca exista varianta sa il pot colanta sau sa il vopsesc si sa astup cuva zgarieturile atunci ar fi ok dar nu cred ca pot reusi

Comment

am vazut bord ph2 pe - OCAZII-
            sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

la ce pret?

Comment

6 mil plus transport...

Comment

imi poti da linkul te rog, eu caut acuma si nu gasesc

Comment

Comment

Ala e bord de ph1 su niste elemente de ph2 Incearca sa negociezi poate il scoti mai ieftin

Comment

cum tata e bord de ph1???pai putem sa il transformam pe al nostru(ph1) in ph2??chiar ma intereseaza idea...

Comment

mersi grutzz, e ceea ce cautam deci o idee despre pret mi-am cam facut dar trebuie sa caut si in alta parte poate reusesc mai ieftin

ce ma sfatuiti sa fac cu suma de 700 ron? sa imi schimb bordul? ( tin sa precizez ca al meu e zgariat destul de vizibil) ,sa imi geamuri electrice si oglinzi de prestige, sau sa-mi cumpar arcuri h&r ?

ce ma sfatuiti? pentru mai multe detalii legate de alegere vorbim la sectiunea my ride

Comment

ia-ti nene arcuri lasa bordu

Comment

eu as alege :
                              1.oglinzi electrice
                              2.geamuri electrice
                              3.bord
                              4 arcuri daca esti fan VTM(dar nu iti recomandan,vad ca tu ai o masina pentru familie,nu liniute etc,asa ca faci ce iti e necesar)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google