[CUMPAR] Jante Pentru Logan Pe 15"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pt oferte...
    goe_64, cam mult pentru bugetul meu, stiu ca sunt jante bune, nu sunt codas, dar nu am atatia bani de bagat in jante de logan.
    Frumoasa oferta ta mih23, chiar un pret decent pe ele, mai astept intai sa vad daca prind ceva de aliaj, si daca nu le dai, o sa fiu clientul tau. Nu pot sa iti dau un raspuns sigur acum.
    O zi buna amandurora va doresc.
    zoom-zoom

Comment

sus cu anuntul!
      zoom-zoom

Comment

Comment

4 jante tabla NOI ...noute ....toata lumea stie pretul unei bucati NOI .....luate din Reprezentanta AutoEuropa Timisoara......
          Pret :450 Ron .....daca te intereseaza ....astept PM ...daca nu spor la cumparat ...
          sigpic

Comment

Imi pare rau, prefer sa le iau de undeva de aproape sa le vad inainte... referitor la jantele de tabla costa 120 lei una noua in magazin, si cu cat dau pe transport... Va doresc spor la vanzare
            zoom-zoom

Comment

ok , e bine ca esti multimit de oferta , nu ma grabesc sa le dau , pot sa te astept .nu-i nicio problema.

Comment

Eu nu te oblig sa stai dupa mine, eu inca mai astept sa vad daca prind vreun iepure cu jante de aliaj, daca nu le iau pe ale tale. Daca gasesti sa le dai, e ok din partea mea, nu ma deranjeaza, ca ma pun in situatia ta si inteleg.
                zoom-zoom

Comment

caut jante in continuare...mai caut inca un set de jante de tabla pentru cineva
                  zoom-zoom

Comment

up...inca in cautare de jante.
                    zoom-zoom

Comment

sus...caut jante
                      zoom-zoom

Comment

inca nu am gasit...up!
                        zoom-zoom

Comment

salut am eu o janta de tabla, si e originala, am folosit-o niste km cand am facut pana, pana la vulcanizare. a fost rezerva, dar am inlocuit-o cu una de aliaj daca te intereseaza, cer 110 pe ea, negociabil. nr meu de tel e 0726 211 249

Comment

Chit ca o sa imi iau injuraturi, totusi imi exprim parerea cu privire la pretul de vanzare pentru jantele astea de Logan din punctul de vedere al unui cumparator. Doar din cauza ca se vand relativ repede din cauza isteriei cu pneurile de iarna, totusi mi se par exagerate preturile solicitate de vanzatori pentru ele. Consider ca pretul de vanzare just pentru un set de 4 jante SH este undeva in jurul a maximum 300 de RON/set (si la acest pret a fost vandut recent un set pe unul din forumurile de profil Dacia).

Comment

@zoomoptic, imi pare rau, dar eu caut un set, nu stau sa le iau pe bucati ca ies scump la pret.
                              @Tetelu1980 ai dreptate, anul trecut pentru mazda am luat cu 120 lei bucata, si care sunt cam greu de gasit, deci nu am de gand sa dau atat pentru o janta de logan.
                              zoom-zoom

Comment

hai care aventi "genti" de vanzare?
                                zoom-zoom

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google