Vand Urmatoarele...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau o nuca de prestige ! Din aceea din piele cat costa ?! Si cat de repede o poti trimite ?! E URGENT !!!
    LoganClub Craiova

Comment

• La ce pret sunt fetele de usi ?

Comment

• Ce pret oglinzi extinse prestige?
        Ce pret fetele de usi gen sandero?

Comment

• Sal. Ma intereseaza si pe mine un set autocolante stalpi (Prestige, "DUODIN") da-mi pret .

Comment

• Salut... Stopuri ?
            : Sofer5: : Surf:

Comment

• Originally posted by diavolutu View Post
              Salutare
              Asteptam pret la fete de usi, bara spate face lift si noua sigla dacia...
              da, asteptam

Comment

• Creca omul a uitat de noi.

Comment

• Nu a uitat de voi doar ca nu are momentat piesele solicitate de catre voi(urmeaza sa faca rost) + ca intra destul de rar pe net
                  0.9 tce SL plus

Comment

• Sigur nu are examene? Bac adica?

Comment

• Omu raspunde cand poate ... Daca se posteaza aaa a uitat de noi nu mai stiu eu ce ... Sigur nu raspunde ... Asa ca chill ... Sanatate...Sooky .. Sti, cand ai produse noi, dai mass numai bine
                      sigpicMy ride

Comment

• Foarte nemultumit de "promptitudine" ... Totusi am cerut o maciulie prestige acum 20 de zile si nici pana acum nu a ajuns... Sa fie oare posta? Sau NU

Comment

• Vreau o cochilie volan (superioara si inferioara). Ai adresa pe PM.

Comment

• Salutare Baieti, imi pare rau dar multe dintre piesele pe kre eu vi le-am tr mi-ai venit inapoi din cauza postei! Am vreo 7 colete primite inapoi! Oricum din acest moment nu o sa mai lucrez cu posta doar curier!

Comment

• Fa un update la lista de componente. Ms

Comment

• Pana nu fac rost de piese noi nu mai vand nimik pt k nu se mai cauta nimik din ce am avut pana acum! Baga-ti id meu sooky_style si ve-ti vedea mass-uri knd primesc ceva nou!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google