[CUMPAR] Bara Fata Logan Facelift

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [CUMPAR] Bara Fata Logan Facelift

Asa cum spune titlul sunt interesat de o bara fata facelift cu locasurile pentru proiectoare!Multumesc si astept oferte!
    Am citit regulamentul si sunt de acord cu el!

up up up up

Comment

Nu are nimeni?

Comment

salut.am eu o bara fata , doar ca are o fisura mica in partea stanga sub proiector.si e aceeasi culoare ca a ta. numai ca a mai zis cineva de pe forum ca vrea sa o cumpere dar nu a mai zis nimic.il intreb si apoi te anunt pe tine.

Comment

Nu e aceeasi culoare ca a mea(a mea e albastru mineral), dar tinem legatura!
          Drumuri usoare!

Comment

si eu caut una tot de facelift ,dar nu ma grabesc ,daca ar fi rosie atunci n-as mai sta pe ganduri

Comment

Nici eu nu ma grabesc, si asta nu e culoarea mea, dar daca m-oi intelege cu omul poate facem afacerea.

Comment

am inteles ca nu e culoarea ta, dar se poate vopsi nu
                ok, tinem legatura

Comment

Bineinteles ca se vopseste.Sa-mi trimiti o oferta te rog.
                  Bafta!

Comment

Scuze daca sunt putin off topic, bara de tip facelift spate logan se potriveste si pe modelele vechi? eu din cate am vazut tind sa cred ca s-ar potrivi dar am un semnul intrebarii in zona carlligului de tractare
                    sigpic

Comment

Nu vreau sa vorbesc prostii, nu stiu daca se potriveste sigur, dar cu putine ajustari poate merge.Sigur sunt persoane care au pus bara ph2 pe ph1.Am vazut un logan taxi...
                      Spor la modificat...

Inca astept oferte!Multumesc!
                      Last edited by HamangiuAF; 7 May 2011, 11:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

up up up up

Comment

salut

sub bara este un coltar alb din plastic de care a fost prinsa o prelungire, dar se poate demonta usor , e prins cu cateva holsuruburi
                          Attached Files

Comment

am totusi o intrebare ,aveti idee cam intre ce preturi se poate invartii vopsitul unei bari de fata,vopsea nemetalizata ,asa ca idee ,pana ce am timp sa trec si pe la serviceuri sa intreb?

Comment

Vand o bara facelift la pretul de 150 de lei . cine este interesat pm...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google