Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• -5 buc.SMD 3528 culoare rosie
    -15 buc.SMD 3528 culoare albastra--ambele culori pt schimbare lumini in bord.
    -banda 15 leduri,30 cm waterproof cu banda adeziva 3M,30lei/set de 2 buc.culoare
    albastru.
    pot sa trimit adresa pentru comanda ??

Comment

• da poti sa imi trimiti adresa..............
      Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883

Comment

• am trimis PM...multumesc.

Comment

• Salut,acum am ridicat coletul de la posta,am primit ceea ce am cerut si foarte repede.
          Multumesc mult.
          Recomand la toti ,persoana serioasa.

Comment

• Multumesc si eu .....stima

Comment

• Ai ceva w5w de 8000-10000k pt. placuta inmatriculare Logan? Mersi!
              Just Hold Onnnnnn....

Comment

• am ,dar cred ca este pana in 8000....mai bine zis intre 6000-8000

Comment

• Daca imi poti arata si o poza as fi recunoscator.....
                  Just Hold Onnnnnn....

Comment

• asta e tipul......de led
                    Attached Files

Comment

• Mersi...dar din pacate cred ca e prea mare pentru a incapea in lampa de la placuta....

Ai idee...se potriveste? Ai mai montat acolo?
                      Just Hold Onnnnnn....

Comment

• pai eu nu vorbesc in necunostinta de cauza.........in interiorul lampii este un plastic alb care eu deobicei il rup si apoi se vede super numarul

Comment

• Ok...daca nu gasesc de 8000-10000k o sa apelez la tine. O seara placuta!
                          Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Becuri h11 cu led ai?

Comment

• la ledurile din postul #129 daca se arde un led din acela,se poate schimba cu altul?mie mi-a "impuscat" un led acum nu mai lumineaza decat putin de tot celelalte.nu e luat de la tine dar e identic.ms de raspuns anticipat

Comment

• scuzati-ma de raspunsuru intarziate........sunt plecat din tara pana pe 17 aprilie si nu prea am net......an si H11 cu 13 smd 70 lei set-ul.........tzava poate sa fie de la un contact imperfect,daca il ai de la mine se schimba cu totul....)......multumesc de intelegere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google