If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand diverse led-uri SMD pentru interior si exterior....preturi cuprinse intre 10 si 20 lei.....special pentru lampa portbagaj LOGAN panel cu 12 SMD lumina alba puternica pret 20 leiIMAG9642.jpg.....si cateva din celelalte tipuri de ledIMAG9642.jpg
imi cer scuze ca am intarziat raspunsul....am fost plecat din oras......pentru bogdabo pretul este 13 lei pentru fiecare, la mai multe cumparate se face reducere.......iar pentru pozitie 25 lei setul.........chiar ieri am echipat un logan cu led-uri pozitie ,bec numar ,portbagaj si interior.......daca doriti informatii mai detaliate nu ezitati sa ma sunati...0740146883....cu multumiri
PS....pentru semnalizare nu am...
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Ca idee pentru logan,cam astfel de led-uri recomand:
-pentru portbagaj si la cerere in plafoniera panel de 12 led-uri ,20lei/buc
-pentru pozitii cu faruri normale si plafoniere,inclusiv cu bec de citire 13 lei/buc
_pentru pozitii faruri cu sticla clara si lampa numar led cu 5 smd 13lei/buc
H1 nu am amomentan dar am sa aduc.....pentru bord imi sosesc in curand cu soclu T5....sincer nu stiu cum este la logan...dar daca imi pui o poza imi pot da seama..
sigur o sa aduc daca e cerere si daca vad un bord desfacut sa stiu ce trebuie!!!......azi de exemplu am utilat 4 logane cap-coada cu led-uri,ca stiu exact ce soclu trebuie ,dar la bord sincer nu stiu ce tip e
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment