Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bec H 11 cu 18 SMD 40 lei/set-2buc si SMD 3528 bentru bord 3lei/5buc
    Attached Files
    Last edited by tzaga; 7 July 2011, 17:08.
    Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883

Comment

SMD 3528 bentru bord 3lei/5buc...........ce culori ai??

Comment

deocamdata doar alb rece....dar pe viitor vor mai fi....ce culoare te intere???

Comment

astea merg in proiectoare? si daca da lumina mai puternic decat becurile originale?
          Bec H 11 cu 18 SMD 40 lei/set-2buc
          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Legat de becurile pentru stopuri : au 2 pozitii ,adica odata sa aiba rol de bec de pozitie si odata sa aiba rol de bec pentru stopul de frana, sa lumineze mai intens cand apesi frana?
            Si inca o chestie :eu daca imi pun becul pentru march-arriere ,nu-mi mai functioneaza senzorii de parcare si nu mi se mia aprind avariile la mersul inapoi.Daca il scot, merg ok!!
            Tinc fest !!

Comment

normal ca becul este cu pozitie si frana ,adica cum ar fi cu 2 filamente.......el se aprinde in totalitate (toate cele 13 smd-uri)la o anumita intensitate dupa care la franare ele lumineaza mai tare.........cat despre ce problema ai tu acolo cred ca montajul la senzorii de parcare nu a fost facaut corespunzator

Comment

Originally posted by tzaga View Post
                deocamdata doar alb rece....dar pe viitor vor mai fi....ce culoare te intere???
                alb si albastru......eventual si rosu, sa vedem acuma......eu mi-am schimbat culorile la bord de 2 ori pana acuma si am ramas la iluminat alb cu ace rosii si display albastru. Vreau sa-l rezolv pe un coleg si sa vedem ce prefera el.

Comment

Nelutzule pune si tu o poza undeva ca si eu vreau sa schimb culoarea cand iese din garantie.

Comment

Mitrule studiaza threadul cu loganul meu de la my ride si gasesti acolo : http://www.loganclub.ro/forum/laurea...6.html?t=12826

Comment

cine si-a cumparat becuri cu 18 smd-uri pt.proiectoare il rog sa puna o poza cu ele aprinse...!

Comment

spatmana viitoare trebuie sa montez un set.....am sa fac eu o poza sa vezi

Comment

astept...,multumesc

Comment

ai mai adus smd-uri pe albastru

Comment

la ce smd -uri te referi ????.....doar simple sau led-uri cu smd-uri albastre.....ca din acelea am.

Comment

Am cumparat si eu acum cateva saptamani de la Tzaga. Marfa foarte buna, nici un semn de oboseala dupa atata timp si le folosesc la greu. Recomand (Mihai.Nechifor)
                                Leduri auto 0764.472.057 sau valyv87@yahoo.com

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google