pai nu am poze,cum caci am trimis numai prin posta .........sunt foarte puternice,lumina alb xenon,dar sincer sa nu te astepti sa iti foloseasca pe timp de ceata.
Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu am cumparat un set de leduri dealea ieftine cu 5 lei setu nu erau smd cred si am observat ca dupa ce se stigea plafoniera ramanea aprins foarte foarte slab....dupa ce am cumparat ceva mai de calitate cu 4 leduri smd nu mai raman aprinse dupa ce se stinge pe mine ma intereseaza poza cu h11 multi au zis ca nu se comapra cu bec normal nu lumineaza nici pe jumate
Comment
-
pai ca si intensitate H11 cu SMD lumineaza mai puternic ca si becul dar numai local,pentru ca lumina nu se propaga la distanta,de aceea spun ca sunt ineficiente pe ceata.
si referitor la faptul ca led-ul ramane putin aprins asta se datoreaza curentilor de fuga din instalatii......ca si solutie sigura se poate monta un bec de casetofon in paralel cu led-ul......bineinteles nu este obligatoriu la orice masina,dar logan-ul este renumit pentru masele slabe la instalatieLed-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
pentru butoane din consola trebuiesc pastile smd 3528 care costa 3 lei /5bucati si la iluminatul scalelor in consola cred ca soclu B8.5 care sau T5 care costa 5 respectiv 3 /buc
Gius cum spuneam masele care lasa de dorit la logan fac posibila asta............daca se schiba tot ce este bec din butoane si plafoniere dispare acest fenomenLed-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
pretul e de 30 lei/led-ul cu 13 smd
le gasesti aici unele sunt rosii altele albeLed-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
pentru semnalizare nu mai am pe stoc
poz fata 25 lei set
poz+frana 60 lei set
portbagaj 20 lei
am ceva de semnalizare dar nu cred ca potrivesc la logan........suna-ma si putem probaLed-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
anunt valabil si noi intrari.........
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
Comment