Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am si eu o intrebare cele din ultima poza primul post intra in lacasul ala de pozitie la logan?

este careva care si'a pus?si o parere daca se poate multumesc
    Last edited by faraonw; 3 March 2012, 21:31. Reason: Automerged Doublepost
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

• faraonw.....acestea le recomand eu pentru pozitii logan.cele din prima poza sunt bune pentru sticla striata (ca bat in fata),celelalte cu sticla clara....cele din ultima poza nu sunt bune datorita soclului care nu are stabilitate acolo si rista sa iti pice in far

nelutu32.......am pe stoc albe si albastre
      Attached Files
      Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883

Comment

• pfff si eu mi'am luat un set de dalea cu 9 leduri..vad eu cum fac sa le indes cv sa stea tepene..le lipesc cu picatura va merge?:-?
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• ce pret au?

Comment

• As fi interesat 2 pentru semnalizari spate (cu lumina galbena) si 1 pentru marşarier (lumina alba) ,ce-mi recomanzi si ce pret ar avea toate 3 .

Comment

• nelutu32...........3lei /5 buc.....vezi imaginea

sor7n................30 lei/buc cu 13 SMD,dar pentru marsarier nu iti recomand,ca nu vezi cu el in spate,ci doar lumineaza frumos......pentru marsarier ti-ar trebui LED CREW dar e undeva la 100 lei/buc si eu nu am pe stoc

Attached Files

Comment

• Salut, ma intereseaza daca ai urmatoarele:
                -5 buc.SMD 3528 culoare rosie
                -15 buc.SMD 3528 culoare albastra--ambele culori pt schimbare lumini in bord.
                -banda 15 leduri,30 cm waterproofcu banda adeziva 3M,30lei/set de 2 buc.culoare
                albastru.
                Astept raspuns,daca sunt trimit adresa pe PM.Multumesc.

Comment

• ok, trimite-mi te rog 10 buc albe si 10 albastre.....las adresa pe pm

Comment

• pukyman.........sigur rosii nu am ,ca mai am peste 150 buc comanda si am transport pe drum de 3000 buc......celelalte cred ca am,dar o sa iti certific mai pe seara

Comment

• Cand sosesc si cele rosii anunta-ma sa trimit adresa pentru comanda.O zi buna.

Comment

• salut ma intereseaza doua leduri de 12v ca si cele din poza sa fie albastre si sa aiba siguranta lipita...daca nu ai da-mi un pret cu siguranta separat si zi-mi cu ce sa o lipesc...mai mai intereseaza un bec cu 4 smd albastrupentru plafoniera,o singura bucata si inca 2 bucati ca si primele doar ca pe alb tot cu sigurante (astea vreau sa le pun in butoanele de la geamuri pe spate) sa aiba piciorusele lungi...mersi...astept raspuns
                        Attached Files
                        MY CLA

Comment

• am uitat sa zic sau orice led care sa aiba picioruse si siguranta si sa lumineze cat de cat ok chiar si smd numai sa fie albastru daca nu da-mi un site sa un user care are Multumesc...astept oferta ...scz pentru db post!!!
                          MY CLA

Comment

• ce am eu sunt led-uri albastre 3mm grosime ca si cele din poza cu rezistenta si fire de 20 cm.....ca si in imagine......albe nu am si nici nu aduc.......iat led albastru cu 4 smd am la 13 lei

Comment

• Nu au sosit SMD-urile rosii ?

Comment

• bs da azi le-am primit......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google