If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti sa-ti bagi picioarele in H11 cu LED )
Ai lumina bestiala la 20 cm in fata masinii si atat!
Nu se pun leduri in proiectoare si faruri! Cel putin nu leduri d'astea
E de stiut asta,daca citeai in topicul meu vedeai ca am spus asta......................sunt foarte multi care merg cu proiectoarele aprinse si becul consuma mult si e de alta culoare,de aceea sunt destui care isi pun led in proiectoare,doar nu crezi ca vor sa vada pe ceata cu ele
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
sincer nu stiu cum sunt cele de solenza ,cat de mici sa fie???.....cred ca sunt la fel,ca la mai toate bordurile VW,Audi,Renault,Peugeot.....etc..........pret pt 3528 este de 3 lei /5buc
salutare
o intrebare ca sunt curios
aseara mi-am schimbat becurile din consola centrala cu unele led albe si am constatat ca nu becurile sunt de culoare si plasticul de la consola era colorat
cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns la cum fac sa imi lumineze alb si semnele de pe consola si la fel cum fac sa lumineze bordul masinii alb..ca banuiesc ca este pe acelasi principiu
as fii recunoscator pentru ajutor
mersi
o zi usoara la toti
sincer nu stiu cum sunt cele de solenza ,cat de mici sa fie???.....cred ca sunt la fel,ca la mai toate bordurile VW,Audi,Renault,Peugeot.....etc..........pret pt 3528 este de 3 lei /5buc
da am cu 8 smd si 12 smd ambele cu smd 5050.......la 20 lei respectiv 25 lei
RaznanRAZ mai bine desfaci tu bordul de solenza sa vezi ce ai acolo,eu poze nu am ,dar din experienta mea numai la casetofiane a gasit led-uri mai mici
Last edited by tzaga; 3 April 2012, 18:28.
Reason: Automerged Doublepost
nu am o poza cu el ,din punctul meu de vedere pozele nu sunt exemplificatoare........pentru ca commtin multa lumina exterioara.........te asigur ca lumineaza foarte puternic,mai puternic ca el fiind doar cel din poza 38 doar ca acela este putin cam lung
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment