Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stelihui View Post
    Becuri h11 cu led ai?
    Poti sa-ti bagi picioarele in H11 cu LED )
    Ai lumina bestiala la 20 cm in fata masinii si atat!
    Nu se pun leduri in proiectoare si faruri! Cel putin nu leduri d'astea

Comment

• E de stiut asta,daca citeai in topicul meu vedeai ca am spus asta......................sunt foarte multi care merg cu proiectoarele aprinse si becul consuma mult si e de alta culoare,de aceea sunt destui care isi pun led in proiectoare,doar nu crezi ca vor sa vada pe ceata cu ele
      Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883

Comment

• Salut!ai smd-uri pt tablou de bord de splenza...sunt mai mici fata de cele de logan....si smd-urile pentru tablou de logan la ce pret le ai?

Comment

• sincer nu stiu cum sunt cele de solenza ,cat de mici sa fie???.....cred ca sunt la fel,ca la mai toate bordurile VW,Audi,Renault,Peugeot.....etc..........pret pt 3528 este de 3 lei /5buc

Comment

• salutare
            o intrebare ca sunt curios
            aseara mi-am schimbat becurile din consola centrala cu unele led albe si am constatat ca nu becurile sunt de culoare si plasticul de la consola era colorat
            cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns la cum fac sa imi lumineze alb si semnele de pe consola si la fel cum fac sa lumineze bordul masinii alb..ca banuiesc ca este pe acelasi principiu
            as fii recunoscator pentru ajutor
            mersi
            o zi usoara la toti

Comment

• Originally posted by tzaga View Post
              sincer nu stiu cum sunt cele de solenza ,cat de mici sa fie???.....cred ca sunt la fel,ca la mai toate bordurile VW,Audi,Renault,Peugeot.....etc..........pret pt 3528 este de 3 lei /5buc
              Pune tu o poza ca sa vad si eu daca sunt la fel

Comment

• poza cu ce sa pun?

e bord de logan ph2
                Last edited by bogdan39; 3 April 2012, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pentru plafoniera culoare albastra ai stil placuta cu mai multe semedeuri ai?

Comment

• da am cu 8 smd si 12 smd ambele cu smd 5050.......la 20 lei respectiv 25 lei

RaznanRAZ mai bine desfaci tu bordul de solenza sa vezi ce ai acolo,eu poze nu am ,dar din experienta mea numai la casetofiane a gasit led-uri mai mici
                    Last edited by tzaga; 3 April 2012, 18:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• trimite si mia una cu 12 pe culoare albastra, ati dau adresa pe mesaj

Comment

• Pana pe 17 aprilie nu pot onora comenzile deoarece sunt plecat din tara,dar le pot nota si va sun pe toti la intoarcere...multumesc de intelegere

Comment

• Anunt valabil................m-am intors in tara,va astept cu comezile....

Comment

• care dintre cele w5w lumineaza cel mai puternic? (culoare alba) ai o poza cu 43 apins?
                            MY CLA

Comment

• nu am o poza cu el ,din punctul meu de vedere pozele nu sunt exemplificatoare........pentru ca commtin multa lumina exterioara.........te asigur ca lumineaza foarte puternic,mai puternic ca el fiind doar cel din poza 38 doar ca acela este putin cam lung

Comment

• deci care ii cel mai puternic pentru pozitii din ce ai pana acum? (alb)
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google