Un bec pt ceata h11 cat costa? Si unul de pozitie?
Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by tzaga View PostCodrin.A am trimis azi pachetul astept impresii bune sau rele.......0740146883 daca ai nevoie de consultanta....mersi
Foarte multumit de comanda, a ajuns repede doar eu m-am miscat mai incet pana am reusit sa le montez. Scuze de intarziere cu raspunsul
Foarte puternic este panoul cu 8 leduri - cel care e destinat plafonierei cu 2 becuri, cred. Totusi in momentul cand se inchid usile cu sau fara inchidere centralizata ultimele 2 SMD de pe placuta raman foarte slab aprinse. E interesant zic eu. Mentionez ca am 2 plafoniere iar acest panel a fost montat pe cea cu 3 becuri.
Ai idee daca se pot arde sau sa dauneze instalatiei de pe masina?
Cu bateria nu imi fac griji sa o descarce
Deci feedback pozitiv de la mine. Ma gandesc sa mai fac o comanda de paneluri de dimensiune maxima care pot incape in plafoniere. Pot fi probleme cu instalatia electrica?Prestige PH2 16v
Comment
-
Asa e la toate Loganurile, e curent rezidual, nu iti fa griji, nu se intampla nimic. E un curent slab care mai ramane, curentul e acolo si cu becurile alea stock de 5W, dar pe alea nu se vede, dar curentul e... nu ai de ce sa iti faci griji...baftaPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
curentul reziudual poate fi anulat cu montarea in paralel cu led-ul,undeva ascuns in spatele plafonierei ,a unui bec de 0,25w de 12v care se gasesc la magazinele de piese electrice......eu intampin multe probleme de acest fel,mai ales la masinile cu CAN si care modulul de confort culege informatii depre consumul de curentLed-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
Anunt valabil...............
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
-
cu placere......mersi si eu ........anunt valabil
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
Comment
Comment