Vand Diverse LED-uri Pentru Auto SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un bec pt ceata h11 cat costa? Si unul de pozitie?

Comment

• H11 cu led-uri costa 70 lei setul .....iar pozitie de care???....daca e fata 25 lei setul
      Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883

Comment

• salut,
        multumesc, am primit "punguta cu leduri". Recomand pentru gama variata de produse la pret bun si ambalarea specifica produselor fragile.
        Dacia Logan ABS+, 1.6MPI

Comment

• multumesc de feedback.....va astept cu o gama larga de led-uri si consiliere

Comment

• Originally posted by tzaga View Post
            Codrin.A am trimis azi pachetul astept impresii bune sau rele.......0740146883 daca ai nevoie de consultanta....mersi

Foarte multumit de comanda, a ajuns repede doar eu m-am miscat mai incet pana am reusit sa le montez. Scuze de intarziere cu raspunsul

Foarte puternic este panoul cu 8 leduri - cel care e destinat plafonierei cu 2 becuri, cred. Totusi in momentul cand se inchid usile cu sau fara inchidere centralizata ultimele 2 SMD de pe placuta raman foarte slab aprinse. E interesant zic eu. Mentionez ca am 2 plafoniere iar acest panel a fost montat pe cea cu 3 becuri.
            Ai idee daca se pot arde sau sa dauneze instalatiei de pe masina?
            Cu bateria nu imi fac griji sa o descarce

Deci feedback pozitiv de la mine. Ma gandesc sa mai fac o comanda de paneluri de dimensiune maxima care pot incape in plafoniere. Pot fi probleme cu instalatia electrica?
            Prestige PH2 16v

Comment

• Asa e la toate Loganurile, e curent rezidual, nu iti fa griji, nu se intampla nimic. E un curent slab care mai ramane, curentul e acolo si cu becurile alea stock de 5W, dar pe alea nu se vede, dar curentul e... nu ai de ce sa iti faci griji...bafta
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• curentul reziudual poate fi anulat cu montarea in paralel cu led-ul,undeva ascuns in spatele plafonierei ,a unui bec de 0,25w de 12v care se gasesc la magazinele de piese electrice......eu intampin multe probleme de acest fel,mai ales la masinile cu CAN si care modulul de confort culege informatii depre consumul de curent

Comment

• Salut!
                  Până la urmă ai ceva pentru marşalier mai puternic decât becul standard?

Comment

• din pacate nu am ,dar am adus pentru logan pentru lampile spate de semnalizare led-uri rosii,dau mult mai bine decat cele portocalii

Comment

• Mulţumesc mult, rămân tot cu marşalierul!

Comment

• Salutare
                        Tzaga, ai si de la mine un PM.
                        mersi
                        Prestige PH2 16v

Comment

• Am citit ....multumesc de interes.......comenzile le pot onora dupa data de 18.07......momentan sunt plecat din tara.

Comment

• Anunt valabil...............

Comment

• salut,
                              am primit coletul. Multumesc!
                              Dacia Logan ABS+, 1.6MPI

Comment

• cu placere......mersi si eu ........anunt valabil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google