Nu dau nimic pe piese:P. Totul sau nimic. N-am tubulatura caci n-aveam nevoie.
[VAND] Kit Kompressor MPI.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
ia un compresor care are ambreiaj si ai rezolvat toate probleme . Cand mergi pe gaz mergi cu compresorul oprit , cand mergi pe benzina mergi cu el oprit si gataPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postia un compresor care are ambreiaj si ai rezolvat toate probleme . Cand mergi pe gaz mergi cu compresorul oprit , cand mergi pe benzina mergi cu el oprit si gata
Nu are ambreiaj Eaton-ul meu, al lui nenea Felix M45-ul avea din ce mi-a spus. Asta fara ambreiaj am inteles ca baga presiune putin mai mare decat Eaton M45 cu ambreiaj.
Nu-i problema, las topicul sa cada, cine e interesat sigur a vazut, ma gandesc sa-l dau p-asta micu' la schimb + diferenta cu un M62 cu ambreiaj, ramane de vazut. Tot am dubii sa vand tot kitul, d-aia nu ma agit, stiu ce vand.
Comment
-
UP, poate ma razgandesc, poate nu).
Comment
-
UP! Sa fie compresor langa compresor).
Comment
-
Vruuuummmm---tssssssss.
Edit: sau schimb compresorul cu turbina de benzinar.Last edited by aleXpeed; 28 August 2011, 00:55.
Comment
-
-
-
Tsssst.... UP. 2000 RON tot ce am.
Comment
-
Si eu care intrasem pe profilul meu sa ii dau UP. Am un potential client, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Comment
Comment