Cu mare durere in suflet ma simt nevoit sa vand tot ce-am strans pana acum, detaliile le voi discuta pe topicul de my ride.
Se vand urmatoarele:
1.) Kompressor Eaton M45 in stare perfecta de functionare;
2.) Intercooler Logan dCi;
3.) Blow-Off Forge;
4.) Injectoare Renault Clio RS;
5.) Regulator benzina de 3 bari VW/Audi;
6.) Pompa benzina Renault Clio RS (Walbro);
7.) Rampa injectoare cu retur de Dacia Supernova;
Pret pentru loganime, 2000 RON, un leu nu las mai jos, nediscutabil, fara variante!!
Ce ar mai trebui, un ceas de boost care nu ar folosi la nimic, flanse, tevi, montaj, atat. Piesele se pot pune pe orice MPI, nu neaparat Logan.
Pozele cu compresorul pentru cine doreste le voi face in cursul zilei de maine. Daca nu se vinde, nu ma afecteaza deloc.
Nu se vinde nimic pe bucati!! Pentru cei cu adevarat interesati, numarul de telefon il voi da pe PM.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Poze kompressor.
Se vand urmatoarele:
1.) Kompressor Eaton M45 in stare perfecta de functionare;
2.) Intercooler Logan dCi;
3.) Blow-Off Forge;
4.) Injectoare Renault Clio RS;
5.) Regulator benzina de 3 bari VW/Audi;
6.) Pompa benzina Renault Clio RS (Walbro);
7.) Rampa injectoare cu retur de Dacia Supernova;
Pret pentru loganime, 2000 RON, un leu nu las mai jos, nediscutabil, fara variante!!
Ce ar mai trebui, un ceas de boost care nu ar folosi la nimic, flanse, tevi, montaj, atat. Piesele se pot pune pe orice MPI, nu neaparat Logan.
Pozele cu compresorul pentru cine doreste le voi face in cursul zilei de maine. Daca nu se vinde, nu ma afecteaza deloc.
Nu se vinde nimic pe bucati!! Pentru cei cu adevarat interesati, numarul de telefon il voi da pe PM.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Poze kompressor.
Comment